Bilgisayar Tavsiyesi

Mrperti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,
30-35k kadar bir bütçe ile laptop almayı düşünüyorum. Genel olarak iş ve akademik amaçlarla (yazılım ve matematiksel uygulamalar matlab mathematica vs.) kullanacağım. Hafif olması ve batarya süresinin uzun olması önemli. Şu an aklımda bu laptop var. Bu laptop için yorum ve farklı tavsiyeleriniz nelerdir?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Merhabalar,
30-35k kadar bir bütçe ile laptop almayı düşünüyorum. Genel olarak iş ve akademik amaçlarla (yazılım ve matematiksel uygulamalar matlab mathematica vs.) kullanacağım. Hafif olması ve batarya süresinin uzun olması önemli. Şu an aklımda bu laptop var. Bu laptop için yorum ve farklı tavsiyeleriniz nelerdir?
Geç oldu yarın bakarım hocam ama 14 inç ekran sizin için kullanışsız olmaz mı, ona göre araştırayım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
Merhabalar,

KS

Mrperti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Geç oldu yarın bakarım hocam ama 14 inç ekran sizin için kullanışsız olmaz mı, ona göre araştırayım.
Evde ve işte ikinci bir ekranım var ve şu an kullandığım laptop 15.6 inç taşıması biraz hantal geliyor. O yüzden biraz daha küçük ekrana yöneldim hocam.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Anladım hocam, haklısınız. Başka öneriler gelecektir bende müsait olunca araştırırım elimden geldiği kadar.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Keşke ürünlere biraz bakıp eleyip atsanız, spam olsun diye tek tek atıp insanları yormasanız. Önerdiğiniz ürün hakkında da bilgi verirseniz neden seçip ya da seçmemesi gerektiğini bilir.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
Merhabalar,
Bence Intel işlemci tercih edin kullanacağın uygulamalar için daha uygun

Keşke ürünlere biraz bakıp eleyip atsanız, spam olsun diye tek tek atıp insanları yormasanız. Önerdiğiniz ürün hakkında da bilgi verirseniz neden seçip ya da seçmemesi gerektiğini bilir.
Elemediğimi nerden biliyorsun nasıl vardın bu kanıya. Önerileri yaptıktan sonra zaten yazacaktım sebebini bur da seni rahatsız eden şey nedir

35K gibi bir para verip te 3050 almanı tavsiye etmem. En azından kart olarak 3060 olsun ki ömrü daha uzun olsun ve dediğim gibi işlemci tarafında ıntel tavsiyemdir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri