Bilgisayar Temizliği

HakanKorkz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba dostlar Bilgisayarımı temizleteceğim ekran kartı termal macunu da yeniletmem gerekiyor güvenilir bu işlemleri yapabilecek Sakarya çevresin şuraya gitmelisin dediğiniz bir teknik servis var mı? acaba bir de termal macun önerileri almam mümkün mü? max termal macun bütçem 1.5k kadardır ideal olduğunu düşünüyorum bu bütçe şahsen

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Merhaba dostlar Bilgisayarımı temizleteceğim ekran kartı termal macunu da yeniletmem gerekiyor güvenilir bu işlemleri yapabilecek Sakarya çevresin şuraya gitmelisin dediğiniz bir teknik servis var mı? acaba bir de termal macun önerileri almam mümkün mü? max termal macun bütçem 1.5k kadardır ideal olduğunu düşünüyorum bu bütçe şahsen
O bütçe termal macun için çook fazla. Thermal grizzly hydronaut alabilrisiniz. Çok performanslı bir macun.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Mx4 veya Mx6 ama bilindik yerlerden alın. Sahtesi varmış piyasada

KS

HakanKorkz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar herkese teşekkür ederim bu güzel yorumları için sağ olasınız bana bir de güvenilir bir teknik servis lazım nasıl bulabilirim..

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
arkadaşlar herkese teşekkür ederim bu güzel yorumları için sağ olasınız bana bir de güvenilir bir teknik servis lazım nasıl bulabilirim..
kendin yaparsan hem en azından 400-500tl civarı cebinde kalır youtubeda detaylı birsürü video var
sadece videolarla toplamıştım kendi pc mi tek başıma maşallah 4 senedir sıkıntısız kullanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri