Yardım Bilgisayara Baglı Ses Sisteminin Sesi Bozuldu

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
durup duruken sesin bouğuldugun farkettim yüksek ses birşey de açmadım açsamda kaldırabilecek bir ses sistemi rca kablosu ile bilgisayara bağladım ses bozuldu telefona taktım yine bozuktu acaba kablodan olabilirmi ya da ses sisteminde bi parça durup duruken zarar görmüş olabilirmi (ses sistemi sony mhc-bx5 hi-fi ses sistemi)

Ekli dosyalar

• 1732039947529.png
    1732039947529.png
    38.8 KB · Görüntüleme: 1

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Rca kablosu daha önce varmıydı sistemi nasıl kullanıyordunuz ya da bilgisayarda eko ayar proğramı kullanıdınızmı ?

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Rca kablosu daha önce varmıydı sistemi nasıl kullanıyordunuz ya da bilgisayarda eko ayar proğramı kullanıdınızmı ?
durup duruken oldu hiçbirşey değiştirmedim telefona bagladım ses yine bozuk kablodan şüphelendim çünkü kaliteli birşey değil

kaç aydır bu kabloyu kullanıyordum şimdi ses boğuk geliyo telefonda da aynı şekilde boğuk bi fark yok

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ses sistemi içindeki parçalar yanmadıysa farklı kablo denediğinizde sorun anlaşılır o zaman.

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ses sistemi içindeki parçalar yanmadıysa farklı kablo denediğinizde sorun anlaşılır o zaman.
yandıysa da çalışırmı sistem ve niye yanar değiştirip tekrar yazıcam buraya düzelmezse yaptırayım diyicem 2002 model ses sistemi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
yandıysa da çalışırmı sistem ve niye yanar değiştirip tekrar yazıcam buraya düzelmezse yaptırayım diyicem 2002 model ses sistemi
Sorun kablodan değilse ses sisteminin içinde bilgisayar anakartı gibi küçük devre kartı var bu kart komple yanmadıysa üzerinde 2-3 tane önemli parça var akımı kontrol eden onlar değiştirilince düzeliyor sağlam bi elektronik tamircisi sorunu çözer.

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Sorun kablodan değilse ses sisteminin içinde bilgisayar anakartı gibi küçük devre kartı var bu kart komple yanmadıysa üzerinde 2-3 tane önemli parça var akımı kontrol eden onlar değiştirilince düzeliyor sağlam bi elektronik tamircisi sorunu çözer.
eyw kral ilk kabloyu alıp denicem baktım olmuyo ses sistemini götürürüm elektrikçiye elinde aynı modelden olan bulursam anakart gidikse direkt değişirim parçasını bulamam bunun çünkü bakıcaz artık eyw

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
eyw kral ilk kabloyu alıp denicem baktım olmuyo ses sistemini götürürüm elektrikçiye elinde aynı modelden olan bulursam anakart gidikse direkt değişirim parçasını bulamam bunun çünkü bakıcaz artık eyw
Anakart kolay kolay bozulmaz içinden 2-3 parça değiştirilince fabrika çıkışı gibi güzel ses veriyor çok uğraştım o işlerle bozulan parçalar genel bütün sistemlerde kullanıldığı için her elektronikçide vardır kolay iş.

Videodaki model farklı ama içeriği aynıdır.

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Anakart kolay kolay bozulmaz içinden 2-3 parça değiştirilince fabrika çıkışı gibi güzel ses veriyor çok uğraştım o işlerle bozulan parçalar genel bütün sistemlerde kullanıldığı için her elektronikçide vardır kolay iş.

Videodaki model farklı ama içeriği aynıdır.
bu 2 3 parça ne kadara mal olur pahalı birşeymi tamiri sonuçta eski cihaz pahalı olmaması gerek

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Bu videodaki gibi düğmelere basmış olamassınız dimi ses kalitesi çok değişiyor ?

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu videodaki gibi düğmelere basmış olamassınız dimi ses kalitesi çok değişiyor ?

yok hiçbirşeyi ellemeden oldu zaten ayarını ben cekmiştin ayardan anlarımda bu arızadan anlamam işte hiçbirşey yapmadan birden olan birşey dediğim gibi yüksek ses birşey bile açık değildi video izlerken farkettim

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

götürdüm tamire söktü yapamadı hala leş gibi sesi kabloda değiştim ses kötü içinde bireşy bozuldu herhalde adam çözemedi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
götürdüm tamire söktü yapamadı hala leş gibi sesi kabloda değiştim ses kötü içinde bireşy bozuldu herhalde adam çözemedi
Çözememiştir ya da ilgilenmek istememiştir. Sistemi illaki yaptırmak istiyorsan çöp olmasın diyorsan Youtubede ses sistemi tamir eden sağlam elektronik ustaları var onlara ulaşıp bilgi alabilirsin ama farklı şehirlerde oluyorlar kargolayıp yaptırabilirsin. Uğraşmak istemiyorsan 1000-2000 Tl arası 4+1 ses sistemleri var nette birtanesini alıp geç.

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
o
Çözememiştir ya da ilgilenmek istememiştir. Sistemi illaki yaptırmak istiyorsan çöp olmasın diyorsan Youtubede ses sistemi tamir eden sağlam elektronik ustaları var onlara ulaşıp bilgi alabilirsin ama farklı şehirlerde oluyorlar kargolayıp yaptırabilirsin. Uğraşmak istemiyorsan 1000-2000 Tl arası 4+1 ses sistemleri var nette birtanesini alıp geç.
sağlam elektronik ustalarına güvenilirmi işte orasını bilemeyeceğim için yapacak birşey yok böyle kalsın bundan daha kötüsü artık tatmin etmez alırsam kendim bi ses sistemi falan yaparım amfi mid tweeter bass alarak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri