Yardım Bilgisayarda Ciddi Bir Performans Sorunu Var Yardım Eder Misiniz.

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba , Bilgisayarımı alırken youtubedeki videolardan bayağı bi araştırdım , hangi oyunda kaç fps alıyor diye baktım , fakat bilgisayarı aldığımdan beri videolardakiyle tamamen alakasız fpsler alıyorum. Baktığım videoları buraya da atayım.

Buradaki oyunlardan örnek olarak Rainbow Six Siege de adam 240 fps alıyor ama ben 100-120 fps arası. Red Dead Redemption 2 de Ultra Ayarda 60-70 alıyor ben Düşük te 30-40. Pubg de Maksimumda 160 alıyor ben Düşükte 40-50. Veya Gta 5 te Ultra da120 alıyor ben Düşükte 60-70 alıyorum.

Lol de o videoda yoktu fakat baktım burdan da adam burda 270 fps alıyor ortalama ben 100 le fps drop yiyerek oynuyorum.

Hiçbir şekilde sorunun ne olduğunu bulamadım bilgisayarı bilgisayarcıya götürdüm o da bulamadı size sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: League Of Legendsı oynarken bu şekilde oluyor bilgisayar. Diğer oyunlarda bakamadım.

Ekli dosyalar

• IMG_2787.jpeg
    IMG_2787.jpeg
    5.5 MB · Görüntüleme: 3

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Attığınız videolar 1-1.5 sene öncesine ait zaman icinde performans kaybı yaşamış olabilir. Ama dediğiniz gibi düşüşte anormal duruyor.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Lol oynarken v-synch fln kapat. Tam ekrna seç. fpsi 240a sabitle. 239yapıp oynatacaktır. Sistemin o kadar fps alabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca monitörün 2k mı ?

KS

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Lol oynarken v-synch fln kapat. Tam ekrna seç. fpsi 240a sabitle. 239yapıp oynatacaktır. Sistemin o kadar fps alabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca monitörün 2k mı ?
Kusura bakmayın ancak cevap verebildim 1080p monitörüm birde v-sycn kapalı diye biliyorum

Attığınız videolar 1-1.5 sene öncesine ait zaman icinde performans kaybı yaşamış olabilir. Ama dediğiniz gibi düşüşte anormal duruyor.
Bir türlü çözemedim sorunu bende 1.5 yıl önce olmasına rağmen o kadar fazla performans kaybı olmaz diye tahmin ediyorum bir türlü çözemedim sorunu.

KS

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

4 Ay önce çekilmiş bir video daha buldum ama fps farkı baya var hala bende ve adamdakiyle

KS

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Temiz kurulum derken format mı yani

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri