fotoğrafla gösterebilirmisinizDenetim masasından aygıtları ve yazıcıları görüntüleyin kısmına girip Mouse üzerine sağ tıklayıp ayarlardan hızını bir kademe arttırın. Yapılan ayarı uygula kaydet yapıp açılan sekmeyi kapatın sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin düzelmezse diğer ayarlara göz atın oradan yapılıyor.
Denetim masasından aygıtları ve yazıcıları görüntüleyin kısmına girip Mouse üzerine sağ tıklayıp ayarlardan hızını bir kademe arttırın. Yapılan ayarı uygula kaydet yapıp açılan sekmeyi kapatın sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin düzelmezse diğer ayarlara göz atın oradan yapılıyor.
Doğru kısımı açmışsınız Mouse aynı yerde ama sizde gözükmüyor driver güncellemesi yapmanız lazım. Kablolu ya da kablosuz farketmez aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncelleyin hem otomatik hem Windows ile.fotoğrafla gösterebilirmisiniz
bide sorun giderme işlemi gerekiyo işlem durumunda sürücü kullanılamıyor yazıyo
Doğru kısımı açmışsınız Mouse aynı yerde ama sizde gözükmüyor driver güncellemesi yapmanız lazım. Kablolu ya da kablosuz farketmez aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncelleyin hem otomatik hem Windows ile.
Ekli dosyayı görüntüle 42100
usb mouse bende gözükmedi bi sorunmu var pcdeDoğru kısımı açmışsınız Mouse aynı yerde ama sizde gözükmüyor driver güncellemesi yapmanız lazım. Kablolu ya da kablosuz farketmez aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncelleyin hem otomatik hem Windows ile.
usb mouse bende gözükmedi bi sorunmu var pcde
kral hepsini yaptım ama hala aynıDoğru kısımı açmışsınız Mouse aynı yerde ama sizde gözükmüyor driver güncellemesi yapmanız lazım. Kablolu ya da kablosuz farketmez aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncelleyin hem otomatik hem Windows ile.
bide usb mouse gözükmüyo sendeki gibiDoğru kısımı açmışsınız Mouse aynı yerde ama sizde gözükmüyor driver güncellemesi yapmanız lazım. Kablolu ya da kablosuz farketmez aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncelleyin hem otomatik hem Windows ile.
Mouse farklı USB girişine takıp deneyin işletim sistemi kurulumunda sıkıntı olabilir.kral hepsini yaptım ama hala aynı
bide usb mouse gözükmüyo sendeki gibi