Bilgisayardan Çekilen Fotoğraf Telefon Wallpaper'i Boyutuna Nasıl Getirilir?

Yasar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Oyunlarda çektiğim ve beğendiğim fotoğraflar var bunları telefonuma wallpaper yapmak istiyorum ancak nasıl yapabilirim bilmiyorum. Bilgisayardan kendim o boyuta getirmeyi denediğimde saçma sapan bir görüntü ortaya çıktı. Bunun bir sitesi vs var mı?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
864
photo image resizer
fotoğraf görüntü boyutlandırıcı

Bu tür online siteler mevcut.
Ayrıca:
photo image resizer software şeklinde yazılımlar da mevcut. Yalnız bunlar free trial dir ve özellik kısıtlanmalıdr.

photo image resizer
şeklinde aratıp işe yarayıp yaramadıına bakın. Biraz sinir bozucu olabilir, ve uygun boyuta getirinceye kadar uğraştırabilir...

KS

Yasar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
photo image resizer
fotoğraf görüntü boyutlandırıcı

Bu tür online siteler mevcut.
Ayrıca:
photo image resizer software şeklinde yazılımlar da mevcut. Yalnız bunlar free trial dir ve özellik kısıtlanmalıdr.

photo image resizer
şeklinde aratıp işe yarayıp yaramadıına bakın. Biraz sinir bozucu olabilir, ve uygun boyuta getirinceye kadar uğraştırabilir...
Halletim hocam sayenizde saolun cevabınız için.

Jennifer87

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
You can use wallpaper apps like Wallpaper Engine, Canva, or online image resizers that automatically adjust your screenshots to your phone's screen resolution without making them look stretched or blurry. They usually let you crop and position the image properly for the best result. On a related note, if you enjoy displaying your favorite gaming screenshots beyond your phone, I recently came across pictures on glass and was impressed by the quality and variety they offer for turning digital images into stylish displays.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri