Bilgisayardan Dıt Dıt Dıt Gelme Sorunu

KS

F3nZ1x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Senin işinde zor vermek istesen hepsi tek tek
Geçen gün şöyle oldu masaüstünde sağ tıkladım nvida yeşil kısım yoktu gittim GeForce exprience açtım uygulama açılmadı sildim tekrar yükledim sonra böyle oldu bidaha dediğin gibi ekran kartında bi sorun olabilir

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Dıt dıt sesinden sonra ekran donuyorsa hdd olabilir.Kısa yollu sormak amacıyla yakınlardaki bilgisayarcıya götürebilirsin.

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Geçen gün şöyle oldu masaüstünde sağ tıkladım nvida yeşil kısım yoktu gittim GeForce exprience açtım uygulama açılmadı sildim tekrar yükledim sonra böyle oldu bidaha dediğin gibi ekran kartında bi sorun olabilir

Dıt dıt sesinden sonra ekran donuyorsa hdd olabilir.Kısa yollu sormak amacıyla yakınlardaki bilgisayarcıya götürebilirsin.
Doğru ama nedense dozeliyor normalde onun düzelmemesi sorunlar yaşatması gerekir dit dit sesinden sonra bence güc kaynagı

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Doğru ama nedense dozeliyor normalde onun düzelmemesi sorunlar yaşatması gerekir dit dit sesinden sonra bence güc kaynagı
Güç kaynağı da olabilir ondan bilgisayarcıdan sadece sorun tespit yapmanızı istedim.Harddiskde ölü alan var mı programla kontrol edip anlayabilirsiniz.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
windows ctrl shift + b kısayolunu denermisiniz olmazsa arkadasların dediği 2 sinde biri olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri