- Konu Sahibi
Anladım napcam bilmiyorum vallaKnk valla bendede oldu 15 dk normal oynattı dedim o zmn bozuk olamaz gg olmuş bilmiyorum
Anladım napcam bilmiyorum vallaKnk valla bendede oldu 15 dk normal oynattı dedim o zmn bozuk olamaz gg olmuş bilmiyorum
Senin işinde zor vermek istesen hepsi tek tekAnladım napcam bilmiyorum valla
Geçen gün şöyle oldu masaüstünde sağ tıkladım nvida yeşil kısım yoktu gittim GeForce exprience açtım uygulama açılmadı sildim tekrar yükledim sonra böyle oldu bidaha dediğin gibi ekran kartında bi sorun olabilirSenin işinde zor vermek istesen hepsi tek tek
Geçen gün şöyle oldu masaüstünde sağ tıkladım nvida yeşil kısım yoktu gittim GeForce exprience açtım uygulama açılmadı sildim tekrar yükledim sonra böyle oldu bidaha dediğin gibi ekran kartında bi sorun olabilir
Doğru ama nedense dozeliyor normalde onun düzelmemesi sorunlar yaşatması gerekir dit dit sesinden sonra bence güc kaynagıDıt dıt sesinden sonra ekran donuyorsa hdd olabilir.Kısa yollu sormak amacıyla yakınlardaki bilgisayarcıya götürebilirsin.
Güç kaynağı da olabilir ondan bilgisayarcıdan sadece sorun tespit yapmanızı istedim.Harddiskde ölü alan var mı programla kontrol edip anlayabilirsiniz.Doğru ama nedense dozeliyor normalde onun düzelmemesi sorunlar yaşatması gerekir dit dit sesinden sonra bence güc kaynagı
windows ctrl shift + b kısayolunu denermisiniz olmazsa arkadasların dediği 2 sinde biri olabilirDıt dıt sesinden sonra ekran donuyorsa hdd olabilir.Kısa yollu sormak amacıyla yakınlardaki bilgisayarcıya götürebilirsin.