ben bilgisayarımı 4 ay once felan aldım rx 6800 xt 16 gb 8x2 3600 mhz ramlar 500 m2 ryzen 5 5600 işlemci 750 w psu ve sıvı sogutma var powerden cızırtı sesi geliyyor ve bu sadece oyuna girince oluyor bazı oyunların açılış ekranında kasmaya başlıyor ve cızırtı sesi kasma sürecinde kayboluyor oyun acılıınca geri başlıyor ve bazı oyunlarda cok az oluyor başlangıc ekranında ama oyuna girince başlıyor ses ve fps drop yiyorum bazı oyunlarda saçma bi şekilde 2 k full ayarlarda oynuyorum hepsini sonra bazı oyunlarda mesela dota oyununda markte girince felan renkli görsellerin oldugu yerlerde takılarak açılıyor ve cızırtı sesi cogalıyor başka power taktım gene oldu sorun powerde degil başka ekran kartı taktım gene oldu ekran kartındada sorun yok kafayı yicem işlemcide sorun olmaz diyor herkez kolay kolay bozulmaz diyor sıvı sogutma alakalı bişey mi olabilir anakart ile alakalı mı olabilir fanlarla alakalımı harbiden kafayı yicem bütün parçaları tek tek söküp deneme şansım yok oyle bi bilgisayarcı yok yakında nasıl edicem sorunu ogrensem parçayı yolluycam direk ama malesef nasıl bi yol izleyebilirim yardımcı olun dostlar bu sorunu cozersem yardımcı olan kişiye yemek ısmarlıycam ibanına para atarım benden bi yemek yesin.