Bilgisayardan Ses Gelmiyor Videolar Ve Oyunlar Donuyor

Griffin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kulaklık veya mikrofon fark etmez ikisinden birisini takınca ses gelmiyor ve oyunlarda surekli droplar yiyorum 1 kere daha olmustu ama kapatıp acınca düzelmişti ama simdi düzelmiyor sebebi nedir

kulaklık veya mikrofon fark etmez ikisinden birisini takınca ses gelmiyor ve oyunlarda surekli droplar yiyorum 1 kere daha olmustu ama kapatıp acınca düzelmişti ama simdi düzelmiyor sebebi nedir
sistemide yeni aldım ocak ayında. sürekli bir sorunla karşılaşıyorum anlayamadım bir türlü sorunu

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

sistemide yeni aldım ocak ayında. sürekli bir sorunla karşılaşıyorum anlayamadım bir türlü sorunu
Drop yemenizin sebebi vsync açık olması veya az ram olabilir (yani oyunlara göre düşük ram)

Veya drop yemenizin sebebi monitörünüz hz değerini arttırmamanızda olabilir diğer sorunu bilmiyorum.

KS

Griffin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Drop yemenizin sebebi vsync açık olması veya az ram olabilir (yani oyunlara göre düşük ram)

Veya drop yemenizin sebebi monitörünüz hz değerini arttırmamanızda olabilir diğer sorunu bilmiyorum.
sistemim apu ama kötü değil ryzen 5 5600G ve 16GB ram 480 gb ssd var ama sorunun kaynagını hala bilemiyorum kulaklık jakını cıkartınca drop olmuyor ama takınca tekrar drop olmaya başlıyor ve ses gelmiyor dedigim gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri