Bilgisayarı Açınca Işlemci Fanı Son Hızda Çalışıyor Ve Ekran Gelmiyor

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhabalar, bilgisayarı başlat tuşuna basınca işlemci fanı son hızda çalışmaya başlıyor ve görüntü gelmiyor. Bu gün oldu bu sorun dün yoktu. Kasa çok tozluydu bi kurutma makinesiyle soğuk hava tuttum fakat sorun hala devam ediyor. Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
450
Hava tutuyorken fanları ters yöne döndürüp statik elektrik yaptırmışsınızdır büyük ihtimalle, Anakart üzerinde uyarı ışığı yanıyor olması lazım şu hata var diye ya da Bios ekranından uyarı almanız lazım başka türlü ne olduğu zor çözülür, Ramin birtanesini dikkatlice sök tak yapıp bilgisayarı açmaya çalışın, açılmıyorsa zorlamayın parçaları yakabilirsiniz riskli bir durum teknik servise gitmeniz gerekebilir.

KS

bolib945

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Hava tutuyorken fanları ters yöne döndürüp statik elektrik yaptırmışsınızdır büyük ihtimalle, Anakart üzerinde uyarı ışığı yanıyor olması lazım şu hata var diye ya da Bios ekranından uyarı almanız lazım başka türlü ne olduğu zor çözülür, Ramin birtanesini dikkatlice sök tak yapıp bilgisayarı açmaya çalışın, açılmıyorsa zorlamayın parçaları yakabilirsiniz riskli bir durum teknik servise gitmeniz gerekebilir.
Havayı sorun çıktıktan sonra tuttum ve herhangi bir uyarı ışığı yok bios ekranına da görüntü gelmediği için ulaşamıyorum. Ramleri de çıkartıp silgiyle temizledim yine olumlu bir sonuç alamadım. Büyük ihtimalle yarın bir bilgisayarcıya göstereceğim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Merhabalar, bilgisayarı başlat tuşuna basınca işlemci fanı son hızda çalışmaya başlıyor ve görüntü gelmiyor. Bu gün oldu bu sorun dün yoktu. Kasa çok tozluydu bi kurutma makinesiyle soğuk hava tuttum fakat sorun hala devam ediyor. Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar kapalı şekilde fişini çekip kasanın açma tuşuna 6-7 defa bas , sonra sökebiliyorsan bios pilini söküp geri tak ve tekrar açmayı dene.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri