Bilgisayarı Kapatıyorum Ama Kasa Çalışıyor?

handsomeassin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam herkese. Başlattan bilgisayarı kapattığımda sistem kapanıyor fakat kasanın içi çalışmaya devam ediyor. Ek olarak yeniden başlat dediğimde de ekran kapanıyor klavye ve mouse kapanıyor kasa hiç kapanmadan çalışmaya devam ediyor. Hızlı başlatmayı kapattım, temiz kurulum yaptım, BIOS'u güncelledim ve BIOS pilini tak çıkar yaptım düzelmedi. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Anakart: BIOSTAR Z490a Silver.
İşlemci: i5 10600KF.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Selam herkese. Başlattan bilgisayarı kapattığımda sistem kapanıyor fakat kasanın içi çalışmaya devam ediyor. Ek olarak yeniden başlat dediğimde de ekran kapanıyor klavye ve mouse kapanıyor kasa hiç kapanmadan çalışmaya devam ediyor. Hızlı başlatmayı kapattım, temiz kurulum yaptım, BIOS'u güncelledim ve BIOS pilini tak çıkar yaptım düzelmedi. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Anakart: BIOSTAR Z490a Silver.
İşlemci: i5 10600KF.
Fanlar mi dönüyor sadece ekran kartı fanına baktın mı?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Denetim masası>güç seçenekleri>kapak kapatıldığında yapılacakları seçin (sizde başka bir şey yazıyor olabilir)>şu anda kullanılamayan ayarları değiştir> hızlı başlatmayı aç tikini kaldırın ve bilgisayarı kapattığınızda fişi de çekin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri