Bilgisayarı Kendim Mi Toplamalıyım Yoksa Hazır Sistem Mi Almalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Selamlar arkadaşlar. Aklıma bir fikir geldi intarnet den indirimleri kovalayıp kendi istediğimiz pc bileşenlerini ayri ayri alip kendim birleştirsem, mantıklı olur mu? yoksa hic uğraşma hazir sistem bak mi dersiniz.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Alacağınız ürünlerde gerçekten indirim varsa tabiki olur illa hazır sistem alınacak diye bir şart yok.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Şuanda halihazırda ekran kartı stoğu sorunu tamamen bitmiş değil. O yüzden ekran kartı konusunda ciddi bir şişirme fiyat söz konusu. Arada indirime giriyor tabii ki, fakat denk geldiğinizde size kalması şans. Aslında bu kararı vermek biraz da size kalıyor. Benim tavsiyem şu: Eğer donanım piyasasıyla iç içeyseniz indirimlerden yararlanarak parça parça toplayın; Eğer çok bir bilgim yok diyorsanız Yayıncıların, Youtuberların çıkardıkları sistemlerden alabilirsiniz.

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Alacağınız ürünlerde gerçekten indirim varsa tabiki olur illa hazır sistem alınacak diye bir şart yok.
Peki hepsiburada ,trendyol gibi sitelerden aldığım ürünler sıkıntılı olursa iade de sıkıntı yasar miyim

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Peki hepsiburada ,trendyol gibi sitelerden aldığım ürünler sıkıntılı olursa iade de sıkıntı yasar miyim
Buna kesin birşey diyemem. Satıcıya bağlı. Kimisi iadeyi vs anında yapıyor kimisi uğraştırıyor. Alacağın satıcının yorumlarına vs iyi bakman gerekir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Şu piyasada eğer bütçe varsa yapılacak en mantıklı şey diyebilirim tek tek toplama. Hazır sistemlerdeki parçalar ya sınırlı kalitede oluyor yada istediğiniz seçenekler olmuyor.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Tek tek uzun vadede güzel fiyatlı sistemler toplarsınız. Mesela ciddi indirim günlerinde ben ram, ssd, cpu piyasanın 1200 TL altına kadar getirmiştim. Ancak hazır sistemlerin fiyatları daha iyi oluyor. Onda da çok iyi fiyat olduğu için herkes bekliyor ve stoklara yetişmek biraz problem oluyor.

Şuanda piyasadaki hazır sistemlerin fiyatlarını beğenmiyorum. Tekli toplasan hemen hemen aynı fiyata geliyor. Yavaş yavaş alsam daha kârlı ne anladım ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri