Windowsu sıfırladıktan sonra diskte hiçbir şey kalmıyor değil mi ? Sadece biosa girebiliyorum sıfırlayıp win 10 home kuracağımMerhaba yeni sistem aldım win 10 pro kurulu fakat temiz kurulum win 10 kurmak istiyorum nasıl yaparım
Hocam shifte basılı tutup windows açılırken girdiğim yerden sıfırlayacağım daha sonra usb den windows kuracağım olur muflaş belleğe rufus ile windows 10 pro isosu yazdırıp biostan boot menusundan flaş belleği 1.sıraya alıp yeniden başlatın. C diskini silip yeni disk oluşturun ve formata başlayın. Yeniden başlatınca tekrar format ekranı gelecek. Bilgisayarı kapatın flaş belleği çıkartın bios tan boot menusundan hdd veya ssd yi 1.sıraya alın. Yeniden başlatın ve windows 10 pro açılacak. Youtubede yüzlerce video var.
boot menusunde "external disk" olarak geçebilir. HDD/SSD dışında 1-2 tane disk veya flash ile ilgili şeyler olacak deneyerek te yapabilirsin.
Hocam shifte basılı tutup windows açılırken girdiğim yerden sıfırlayacağım daha sonra usb den windows kuracağım olur muflaş belleğe rufus ile windows 10 pro isosu yazdırıp biostan boot menusundan flaş belleği 1.sıraya alıp yeniden başlatın. C diskini silip yeni disk oluşturun ve formata başlayın. Yeniden başlatınca tekrar format ekranı gelecek. Bilgisayarı kapatın flaş belleği çıkartın bios tan boot menusundan hdd veya ssd yi 1.sıraya alın. Yeniden başlatın ve windows 10 pro açılacak. Youtubede yüzlerce video var.
boot menusunde "external disk" olarak geçebilir. HDD/SSD dışında 1-2 tane disk veya flash ile ilgili şeyler olacak deneyerek te yapabilirsin.
windowsa format attığınız halde criminal bürolar o kalan kalıtınlar ile kanıt bulabilir. Çözümü ise art arda format atıp gereksiz binlerce dosyayı okuma/yazma işlemi ile art arda formatlarla bu kalıntıların üstüne örtebilirsiniz.Windowsu sıfırladıktan sonra diskte hiçbir şey kalmıyor değil mi ? Sadece biosa girebiliyorum sıfırlayıp win 10 home kuracağım
Hocam shifte basılı tutup windows açılırken girdiğim yerden sıfırlayacağım daha sonra usb den windows kuracağım olur mu
Hocam shifte basılı tutup windows açılırken girdiğim yerden sıfırlayacağım daha sonra usb den windows kuracağım olur mu
@Çağdaş Işık
Yatdım edecek yok mu
Win 10 home kurmak istiyorumwindowsa format attığınız halde criminal bürolar o kalan kalıtınlar ile kanıt bulabilir. Çözümü ise art arda format atıp gereksiz binlerce dosyayı okuma/yazma işlemi ile art arda formatlarla bu kalıntıların üstüne örtebilirsiniz.
Windowsu sıfırlamadan flaş ile direk windows 10 pro atabilirsiniz. İlk yorumda belirttim. Format ekranında yükle yerine özel butonuna basıp C diskini ve diğerlerini sildikten sonra (d diskinde verilerinz varsa kalabilir) yeni disk oluşturup format atmanız.
fark etmez aynı yöntem.Win 10 home kurmak istiyorum
Hocam usb ye iso dosyasını rufusla kurmak yerine. Microsoftun sitesinden win 10 kurulum aracından iki seçenek çıkıyorfark etmez aynı yöntem.
Freedos bir pc ye böyle kurmuştum win 10 home uHocam usb ye iso dosyasını rufusla kurmak yerine. Microsoftun sitesinden win 10 kurulum aracından iki seçenek çıkıyor
usb ye kur
iso dosyası oluştur diye
Burdan usb ye kuramı seçersem rufus işlemini yapmadan bi sonraki adıma geçebilir miyim ?