Bilgisayarı Sifirlayamiyorum hata veriyor

akif.ocak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün bilgisayarı açtığımda Windows düzgün başlatılmadı hatası verdi diğer seçenekleri denedim ama olmadı en son sifirlamayi denedim bu da olmuyor "değişiklikler geri alınıyor" da takılıp kalıyor nasıl sifirlayabilirim yardımcı olurmusunuz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sıfırla işlemi dahil bir sistem geri yükleme işlemi işe yaramıyorsa Windows 'un ana yedek dosyası dahil hasar görmüştür. Size tavsiyem bir Windows USB belleği ile ki önerim sistemi kurduğunuz USB belleğin yada o Windows sürümünün aynısını kullanmanız format işlemi başlatıp ilk sayfada Sorun Gider seçeneğinden ilerlemeniz. Bu sayede Windows eksik yada hasarlı dosyalar USB bellek içindeki Windows dosyasından tamamlanır. Eğer onarılmayacak kadar kötü değilse bu yöntem işe yarar.

Eğer onarılmayacak kadar kötü durumdaysa sistem format işlemi yapın ancak diskleri silmeden ana C diski üzerine 2. bir Windows kurulumu yapın. Bu sayede C diskindeki Windows dosyalarınız ile Windows.old klasörüne toparlanır ve siz yeni Windows kurulumu birince C diskinden bu klasöre girip eski Windows içindeki önemli verilerinize erişebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri