Soru Bilgisayarı Tamper Camsız Kullanmak Problem Yaratır Mı?

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55
Selamlar herkese 1 ay önce bilgisayar kasamın tamperli camı kırıldı, araştırdım ancak camı nasıl yapabileceğimi bulamadım. Bu nedenle 1 aydır camsız kullanıyorum ben bir problemini göremedim ancak ilerleyen zamanlarda bu şekilde kullanmanın sisteme zararı olur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Selamlar herkese 1 ay önce bilgisayar kasamın tamperli camı kırıldı, araştırdım ancak camı nasıl yapabileceğimi bulamadım. Bu nedenle 1 aydır camsız kullanıyorum ben bir problemini göremedim ancak ilerleyen zamanlarda bu şekilde kullanmanın sisteme zararı olur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
çok toz alır ekran kartına göremeyeceğiniz yerlere toz birikir sorun çıkartır bir an önce demir ya da cam panel alın

Sinann20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
camsız kullanmanın 2 sıkıntısı olur 1. si çok fazla toz alır. 2. si yanlışlıkla bileşenlere çarpma dokunma vs problemi onun dışında bir zararı yok.

KS

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Tozlanır ama kasan ısınmaz. Eğer temizlemek zor gelmez ise gayet iyi olur.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
hiç sıkıntı olmaz hocam @Hüsom hocamın dediği gibi sadece çok toz alır oda problem değil arada hava tutun geçin

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Toz alması dışında pek bir sorunu yok. Kasanın üreticisinden talep etmeyi deneyebilirsiniz veya pleksi kesen yerler var verdiğiniz ölçülere göre.

KS

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55
Tozlanır ama kasan ısınmaz. Eğer temizlemek zor gelmez ise gayet iyi olur.
hiç sıkıntı olmaz hocam @Hüsom hocamın dediği gibi sadece çok toz alır oda problem değil arada hava tutun geçin
Toz alması dışında pek bir sorunu yok. Kasanın üreticisinden talep etmeyi deneyebilirsiniz veya pleksi kesen yerler var verdiğiniz ölçülere göre.
Değerli düşüncelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim. 👊

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
2-3 yıldır öyle kullanıyorum bir problem olmadı.

KS

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55
2-3 yıldır öyle kullanıyorum bir problem olmadı.
İşte bu yorum bekliyordum. 🤣

Açıkcası bu yıl içinde sistemi yenilemek istediğimden sırf cam için ekstra masraf yapmak istemiyordum bu yorumun geldiği iyi oldu, deneyim her şeyden önemlidir :) Teşekkür ederim.

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31

Açıkcası bu yıl içinde sistemi yenilemek istediğimden sırf cam için ekstra masraf yapmak istemiyordum bu yorumun geldiği iyi oldu, deneyim her şeyden önemlidir :) Teşekkür ederim.
rica ederim ne demek benim sistem de eski biraz kışın iyi oluyor odayı ısıtıyor hem :D

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

hava sirkülasyon sorunu da olabilir sıcaklık değerlerini gözlemlemeyi unutma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri