- Tepki
- 1
Herkese selamlar. Yeni ekran kartı ile güç kaynağı aldım. Bilgisayarı normal kullanırken hiç bir sıkıntı yok ama furmark gibi programlarda ikinci veya üçüncü testi yaptığımda, sistem hiç bir hata vermeden direkt güç kesiyor ve yeniden açılıyor.
Güç kaynağından dolayı olabilir dedim ve eski güç kaynağımda da denedim, yine aynı sorunu aldım.
Evin elektrik hattı dalgalı olabilir, o yüzden korumaya alıyordur dedim, akım korumalı priz aldım yine aynı sorunu yaşadım.
Güç kaynağı kablosu sıkıntılı olabilir diye yeni güç kablosu aldım, yine aynı sorunu yaşadım.
Anakart daha önce bu kadar yüksek wattları görmediğinden anakart kaynaklı mıdır diye düşünüyorum? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bilgisayar parçalarım:
Asus z170p-d3 anakart
i7-6700
Sapphire RX 6900xt
Zalman ZM750-GVII Giga MAX750W
Güç kaynağından dolayı olabilir dedim ve eski güç kaynağımda da denedim, yine aynı sorunu aldım.
Evin elektrik hattı dalgalı olabilir, o yüzden korumaya alıyordur dedim, akım korumalı priz aldım yine aynı sorunu yaşadım.
Güç kaynağı kablosu sıkıntılı olabilir diye yeni güç kablosu aldım, yine aynı sorunu yaşadım.
Anakart daha önce bu kadar yüksek wattları görmediğinden anakart kaynaklı mıdır diye düşünüyorum? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bilgisayar parçalarım:
Asus z170p-d3 anakart
i7-6700
Sapphire RX 6900xt
Zalman ZM750-GVII Giga MAX750W