Bilgisayarı Yükselticem Sistem Önerileri

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Merhaba arkadaşlar,

EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
İŞLEMCİ : İntel® Core™ İ5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90GHz
RAM : 16 GB

Bu özelliklerdeki bilgisayarımı güncellemek, yükseltmek istiyorum. Bütçe en fazla 25.000TL. Grafiktense her zaman performans önceliğimdir. Öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba arkadaşlar,

Bu özelliklerdeki bilgisayarımı güncellemek, yükseltmek istiyorum. Bütçe en fazla 25.000TL. Grafiktense her zaman performans önceliğimdir. Öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
direk o fiyata hazır sistem alın

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
direk o fiyata hazır sistem alın
Hazır sistem öneriniz varmı peki ? 25.000TL yazdım ama amacım en uygun fiyata işimi görmek ondan güncellemek diye açtım başlığı. Ama bu sistemle uyumlu sağlam bi yükseltme yapamazsın diyosanız o ayrı

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hazır sistem öneriniz varmı peki ? 25.000TL yazdım ama amacım en uygun fiyata işimi görmek ondan güncellemek diye açtım başlığı. Ama bu sistemle uyumlu sağlam bi yükseltme yapamazsın diyosanız o ayrı
komple değişmesi lazım gibi bi monitörünüz varmıdır

yani o fiyata 3060ti 3070 sistem almak daha mantıklı

maliern

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Merhaba arkadaşlar,

Hocam ekran kartı degisceksin Dar boğaz olmasın diye işlemci de degisicek bunlar değişince güç yetmezse psu yazmamissin göremedim psu değişir zaten baştan dizmiş gibi olur daha iyi bilip yardımcı olanda olur elbet benim yorumum bu yönde

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
komple değişmesi lazım gibi bi monitörünüz varmıdır

yani o fiyata 3060ti 3070 sistem almak daha mantıklı
Dracos monitör var. Klavye mouse falan herşey var güncel olarak kullandığım pc zaten. Ama artık bazı oyunlarda düşük performanstan dolayı güncellemek istiyorum veya önerinize göre yenilemek.

Hocam ekran kartı degisceksin Dar boğaz olmasın diye işlemci de degisicek bunlar değişince güç yetmezse psu yazmamissin göremedim psu değişir zaten baştan dizmiş gibi olur daha iyi bilip yardımcı olanda olur elbet benim yorumum bu yönde
Çok teşekkür ederim öneriniz için.

maliern

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Dracos monitör var. Klavye mouse falan herşey var güncel olarak kullandığım pc zaten. Ama artık bazı oyunlarda düşük performanstan dolayı güncellemek istiyorum veya önerinize göre yenilemek.

Çok teşekkür ederim öneriniz için.
Hazır sistem bakmaya karar verirsen aldığın siteye dikkat et hocam ben gencergaming diye saçma sapan bir yerden aldım şimdi ulaşamıyorum bir sürü uğraştırıyor ek olarak aklında bulunsun ekstra naçizane tavsiyem gigabyte dışı bak ürünlere vs

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Hazır sistem bakmaya karar verirsen aldığın siteye dikkat et hocam ben gencergaming diye saçma sapan bir yerden aldım şimdi ulaşamıyorum bir sürü uğraştırıyor ek olarak aklında bulunsun ekstra naçizane tavsiyem gigabyte dışı bak ürünlere vs
İlk kasa toplama veya yükseltmem olacağı için güvenemiyorum hiç bir yere zaten. Tavsiyeniz bana çok faydalı olucak teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri