BİLGİSAYARIM AÇILIP KAPANIYOR AYARLARINI SIFIRLIYOR

zeros

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, sans-serif]Merhaba arkadaşlar, sistemi yaklaşık 5 ay önce topladım ve bir sorunla karşılaştım bu sorun ara ara olmaktaydı son zamanlar çok sık karşılaştığım bir durum oldu cevaplarsanız sevinirim.[/font]
[font=Tahoma, sans-serif]Bilgisayarımı açtığım zaman cihaza güç geliyor çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor cihaz kendiliğinden kapanıyor sonra 1 sn aralığıyla tekrar çalışıyor ve görüntü geliyor fakat bilgisayar açılmıyor bu şekilde bir hata alıyorum https://hizliresim.com/17jPYb  biosa girip   tekrar bios kurup açmam gerekiyor bir türlü bilgisayardaki sorunu bulamadık yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.[/font]
[font=Tahoma, sans-serif]Sistem Özelliklerim:[/font]
[font=Arial, sans-serif]Ekran Kartı: Geforce gtx 1660 ti gaming x 6g[/font]
[font=Arial, sans-serif]İşlemci: İntel i59400f[/font]
[font=Arial, sans-serif]Ana Kart:MSI B360 M PRO-VH[/font]
[font=Arial, sans-serif]Ssd: 8GB-WD 500 Gb Blue Ssd[/font]
[font=Arial, sans-serif]Ram: Crucial 8 gb ballistix sport lt gray
[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir BIOS hatası alıyorsunuz. 2 sebebi olabilir, ilki BIOS pili bittiyse yada arızalıysa BIOS ayarlarınız arada sıfırlanıyor olabilir ki büyük bir olasılık. Diğer şey ise BIOS hasar aldıysa bu sorun olabilir ki BIOS güncellemesi yada aynı BIOS sürümünüzün tekrar kurulumu bu sorunu çözebilir. Şuan ki BIOS sürümünüz hatada görünüyor zaten 05.18.2018 tarihli bir BIOS ki sizin anakartınız 7 sürüm daha BIOS almış. Sonuncusu 7B53v19 sürüm ve tarihi 2019-12-27 olan bir sürüm. https://download.msi.com/bos_exe/mb/7B53v19.zip buda BIOS dosyanız. Güncelleme yapıp soruna tekrar bakın eğer aynı şey olursa BIOS pilinizi değiştirin ve tekrar kontrol edin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri