Bilgisayarim Açilmiyor

Dervis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Önçelike Merhabalar

Dün Bilgisayarim sorunsuz bir şekilde çalişiyordu ve bugün sabah bilgisyarimi açmaya çaliştm açilmadi her türlü şey denedim halla açilmiyor power supply kisa devrede çaliştirdim onda sorun yok sorun neyde ola bilir açaba?

Klews

Co Admin
Co Admin
Tepki
23
Anakart üzerinde herhangi bir arıza ışığı yanıyor mu peki

Klews

Co Admin
Co Admin
Tepki
23
kasa içerisinde kısa devre yapabilme ihtimali var demonte edip uzay sistem ile çalıştırmayı deneyebilme şansınız varsa birde öyle deneyin

KS

Dervis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kasa içerisinde kısa devre yapabilme ihtimali var demonte edip uzay sistem ile çalıştırmayı deneyebilme şansınız varsa birde öyle deneyin
Denedim halla ayni anakarta felan herşeyi çikartim o şekil çaliştirmayi denedim olmadi

Klews

Co Admin
Co Admin
Tepki
23
Hocam o halde akıllara PSU geliyor. Elinizde başka bir güç kaynağı varsa birde öyle deneyin hocam.

KS

Dervis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o halde akıllara PSU geliyor. Elinizde başka bir güç kaynağı varsa birde öyle deneyin hocam.
Eski bilgisayardan kalma 550w bir psu vardi onuda denedim olmadi son çare tamirçiye götürmek herhalde

Klews

Co Admin
Co Admin
Tepki
23
Yetkili ve güvenilir bir teknik servise götürmenizi öneririm hocam

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Önce PSU kablosunu değiştirip deneyin, sonra Bios pili ve Ramin birtanesini söküp takın yine açılmazsa PSU ya da Anakartta bir sorun var teknik servise başvurun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri