- Tepki
- 246
o ne demek hocam ?Vürüslere karşı deep scan yapıyorum
kasanızı okşayın ilgiler iltifatlar ucuşturun belki düzelirVürüslere karşı deep scan yapıyorum
o ne demek hocam ?Vürüslere karşı deep scan yapıyorum
kasanızı okşayın ilgiler iltifatlar ucuşturun belki düzelirVürüslere karşı deep scan yapıyorum
orda benzetme yaptım işte yavaş çalışıyorYeminle geçe geçe beynimi yaktın, Kardeşim SSD değerleri iyi Sıcaklık zaten çok iyi depola alanın da 1TB zaten diyorsun. Elliğini ayağını öpeyim gözünü seveyim düzgün anlat.![]()
Donma yok kasma yok canı sıkılan trip atan bilgisayar mi? olur oğlum.
Yani diyor ki virüsler, casus yazılımlar, reklam yazılımları, rootkit'ler v.b tarama yapıyormuş.o ne demek hocam ?
kasanızı okşayın ilgiler iltifatlar ucuşturun belki düzelir![]()
ama DEEP olanı varmış ondanındanYani diyor ki virüsler, casus yazılımlar, reklam yazılımları, rootkit'ler v.b tarama yapıyormuş.
format atın geçinabi ben anlamadım diyo ya olay buna döndü
ama DEEP olanı varmış ondanından
Tamam DEEP derin arama demek zaten.abi ben anlamadım diyo ya olay buna döndü
ama DEEP olanı varmış ondanından
Son kez şunu da yapmanı isteyeceğim senden, Eğer onda da bir şey çıkmasa bilgisayar sağlıklı bir sorunu yok demek ki.
sfc /scannow
biliyorumSon kez şunu da yapmanı isteyeceğim senden, Eğer onda da bir şey çıkmasa bilgisayar sağlıklı bir sorunu yok demek ki.
CMD yönetici olarak çalıştır şu komutu yaz;
Kod:sfc /scannow
Bu komut bilgisayarında ki sistem dosyalarını tarama ve onarma işlemini ifade eder.
Denedin mi? Peki.biliyorum
şu an tekrar yapıyorumDenedin mi? Peki.
kardeşim tam olarak "Windows Resource Protection did not find any integrity violations." dediDenedin mi? Peki.
Herhangi bir ihlal bulunmadı diyor, Hocam yani yani bozuk dosya veya onaracak dosya yok.şu an tekrar yapıyorum
kardeşim tam olarak "Windows Resource Protection did not find any integrity violations." dedi
ne demek olduğun biliyorumHerhangi bir ihlal bulunmadı diyor, Hocam yani yani bozuk dosya veya onaracak dosya yok.
Bunlar olmadı halde neden? Hale bu şekilde bilgisayar anlam veremiyorum.
parçaların ömrüne de baktım en kötü parça en az 10 yıl gidermiş yazılmsal olabilirHerhangi bir ihlal bulunmadı diyor, Hocam yani yani bozuk dosya veya onaracak dosya yok.
Bunlar olmadı halde neden? Hale bu şekilde bilgisayar anlam veremiyorum.