Bilgisayarım çalışmıyor

Mustafa_T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar ben daha önce bir oyun için Türkçe dil yaması yükledim ve programda trojan virüsü bulundu antivirüs programı ile ben bunu bilgisayarımdan korudum daha sonra güzel bir şekilde bilgisayarım çalışıyordu sonra kasmaya başladı ben de kapatıp tekrar açtım ve bilgisayarım hoşgeldiniz kısmından sonra açılmıyor ekran siyah oluyor zip dosyasında attığım gibi bunu nasıl çözebilirim format atmak dışında ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• VID_20221228_210247.zip
    6.4 MB · Görüntüleme: 16

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Zip dosyasına gerek yok ve bilinmeyen kaynaktan indirmek güvenli değil. Fotoğraf paylaşırsanız sadece yeterli en etkili çözüm usb windows yükleyip tam format atmak gibi duruyor.

KS

Mustafa_T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Zip dosyasına gerek yok ve bilinmeyen kaynaktan indirmek güvenli değil. Fotoğraf paylaşırsanız sadece yeterli en etkili çözüm usb windows yükleyip tam format atmak gibi duruyor.
Teşekkür ederim ben forumda çok yeniyim ve ben de şuan USB ile format atmayı düşünüyorum ama içinde önemli dosyalarım da vardı başka bir yolu yok mudur format dışında?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Teşekkür ederim ben forumda çok yeniyim ve ben de şuan USB ile format atmayı düşünüyorum ama içinde önemli dosyalarım da vardı başka bir yolu yok mudur format dışında?
Diskinizi söküp başka bir cihaza takıp oradan yedekleyebilirsiniz. Usb format aşamasında cihazı onar çıkabiliryordu ama emin değilim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri