Bilgisayarım kendiliğinden kapanıp açılıyor (Lütfen Yardım)

hakunamatata01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar,Arkadaşımdan kasa aldım kasa yaklaşık 1.5 yıldır kullanılmıyor 5 ay kullanıldı fakat her parçası temiz hiçbir problem yok görünürde,fakat bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde (Euro Truck similator,The Forest,GTAV) 20 dakika oynadıktan sonra bilgisayar tamamen shutdown kapanıyor ve 2 dk içinde kendiliğinden açılıyor 3 gündür bu problemle uğraşıyorum 2 farklı bilgisayarcıya götürdüm onlar test ettiler hiçbir sorun olmadığını söylediler onlarda oyun oynayıp makineyi test ettiler fakat makinenin hiçbir sorunu olmadığını söylediler fakat evde çalıştırıp oyuna girdiğimde 20 dakika sonra shutdown kapanıp 2 dakika sonra kendiliğinden açılıyor cidden illallah getirdi bu problem sadece oyunlara girdiğimde meydana geliyor internette normal surf yaparken hiçbir problem yok sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir? inanın önereceğiniz çoğu şeyi denedim fakat bir işe yaramadı (termal macunu yeniledim,bakım yaptırdım,2 farklı bilgisayarcıda denendi fakat onlarda hiç kapanmamış makinede hiçbir sorun yok dediler cidden çok garip bir sorun. ben prizden ve psu dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar PSU 700 W Bu arada

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Büyük ihtimalle ısınmadan dolayı kapanıyor.Ne zamandan beri bu sorun var? Termal macundan kaynaklı olabilir.Oyunlar içerisinden Msı after burner açık iken görsel atarsan yardımcı olacağım

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Powerin 700 watt olması öemli değil. Bozulmaya başladıysa ,bu dediğiniz kapanma olayı olabilir.
Oyunda olması dikkat çekici. Yani makina watt olarak yüklenince oluyor.

Bir de termal macun yenilemişsiniz,ama işlemci ve e.kartı sıcaklıklarına oyun anında baktınız mı.

Priz olayı için, uzatma kablosu ile evdeki başka bi prizi de deneyin.

KS

hakunamatata01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Termal macunu yeniledim , farklı bir uzatma kablosu denedim işlemcinin ısısı 45 civarı seyrediyor ekran kartının şimdi Msı after burner ile test edip ekran görüntüsü atacağım

Enes Değirmenci' Alıntı:
Büyük ihtimalle ısınmadan dolayı kapanıyor.Ne zamandan beri bu sorun var? Termal macundan kaynaklı olabilir.Oyunlar içerisinden Msı after burner açık iken görsel atarsan yardımcı olacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri