- Tepki
- 1
Min 2. El 16-17 kyorumlarınızı bekliyorum
ürünlerin hepsi kutulu faturalıMin 2. El 16-17 k
Güç kaynağı modeli nedir ve kasanizda kaç adet fan var ve birde depolama ne kadarürünlerin hepsi kutulu faturalı
17500 gördüm 2. Elde en düşük sizde o fiyatlara koyabilirsinizürünlerin hepsi kutulu faturalı
anakart: gigabyte b550 gaming x v2 (vatan fatura garantili)Güç kaynağı modeli nedir ve kasanizda kaç adet fan var ve birde depolama ne kadar
17500 gördüm 2. Elde en düşük sizde o fiyatlara koyabilirsiniz
Evet aynı sistem özelliklerine sahip bilgisayarı min 17.5 den satıyorlardı siz ekipmanlar ile saticaksaniz monitör için fazladan 3 bin ekleyin ,klavye mouse kulaklık mikrofon da isterseniz alış fiyatınızdan birazcık azından fiyata dahil edinanakart: gigabyte b550 gaming x v2 (vatan fatura garantili)
işlemci: ryzen 5 5600x (vatan fatura garantili)
ram: crucial ballistix 2*8 gb 3200 mhz ddr4 + gskıll 1*16 3200 mhz ddr4 (vatan fatura garantili)
ekran kartı: gigabyte geforce rtx 3060 12gb eagle (vatan fatura garantili)
ssd: kioxia M.2 (256gb)
ssd: crucial (1TB)
power: rampage rmp-700-80p 700w 80plus 120mm fanli güç kaynağı (vatan fatura garantili)
monitör: casper excalibur 23.8'' 200hz 1ms(mprt) curved g-sync / freesync oyuncu monitör (casper fatura garantili)
klavye: Turbox TR-K12 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi
mause: turbox tr-x7 gaming mause
Hoparlör: Versatile SP-V915 2.0 Gaming Işıklı 5W*2 USB Speaker Hoparlör
mikrofon: Rampage Sn-rmx2 Chatty Usb Rgb Gaming Oyuncu Masaüstü Mikrofon SN-RMX2
toplam 21K uygun olur sanırımEvet aynı sistem özelliklerine sahip bilgisayarı min 17.5 den satıyorlardı siz ekipmanlar ile saticaksaniz monitör için fazladan 3 bin ekleyin ,klavye mouse kulaklık mikrofon da isterseniz alış fiyatınızdan birazcık azından fiyata dahil edin
Ekipmanlarınız nasıl yeni gibi vs ise 22-23 binden koymanız da bir sıkıntı yok kasa + monitör 20k ekipmanda 2-3k yapar bence en iyisi 22toplam 21K uygun olur sanırım
17 17.5yorumlarınızı bekliyorum
ekipmanlar tertemiz bakımlı ekran kartı 65 dereceyi geçmedi işlemci 74 dereceyi geçmediEkipmanlarınız nasıl yeni gibi vs ise 22-23 binden koymanız da bir sıkıntı yok kasa + monitör 20k ekipmanda 2-3k yapar bence en iyisi 22
Hocam koy 22k ya güzel fotolar koy dikkat çekecek bir başlık güzel ilan olurekipmanlar tertemiz bakımlı ekran kartı 65 dereceyi geçmedi işlemci 74 dereceyi geçmedi
teşekkür ederimHocam koy 22k ya güzel fotolar koy dikkat çekecek bir başlık güzel ilan olur
22k asla etmez bu sistemHocam koy 22k ya güzel fotolar koy dikkat çekecek bir başlık güzel ilan olur