Bilgisayarım Oyunda İken Mavi Ekran Verdi

Efehan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar normal bir oyun minecraft oynarken 2 defa mavi ekran verdim ve doğru sonucu bulmak için buraya konu açtım yardımcı olurmusunuz.

İşlemci: AMD Ryzen 7 2700
Ana Kart: Asus TUF B450M-Pro Gaming
Ekran Kartı: AMD Radeon 5500 XT 8G

Ekli dosyalar

• hata1.jpeg
    hata1.jpeg
    148.5 KB · Görüntüleme: 10
  • hata2.jpeg
    hata2.jpeg
    86.7 KB · Görüntüleme: 9

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhabalar normal bir oyun minecraft oynarken 2 defa mavi ekran verdim ve doğru sonucu bulmak için buraya konu açtım yardımcı olurmusunuz.

İşlemci: AMD Ryzen 7 2700
Ana Kart: Asus TUF B450M-Pro Gaming
Ekran Kartı: AMD Radeon 5500 XT 8G
Hangi oyunda oluyor ?
Tek bir oyunda mı oluyor ?

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Biraz bakındım da, Genel olarak Ekran kartı tarafından verilen bir sorunmuş. Driver güncelleyin veya Ddu ile driverı silip WHQL sürüm olarak tekrar kurup denermisin. Devam etmesi durumunda başka çözümlere bakalım

KS

Efehan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Biraz bakındım da, Genel olarak Ekran kartı tarafından verilen bir sorunmuş. Driver güncelleyin veya Ddu ile driverı silip WHQL sürüm olarak tekrar kurup denermisin. Devam etmesi durumunda başka çözümlere bakalım
tamamdır moderatörün cevabını bekliyorum

KS

Efehan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ekran kartı driverimgüncel BİOS abaktım 2020 yılından kalma güncelledim umarım bi sorun kalmamıştır sağol @MirvaLe

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Driversal bir problem kodu vermiş. Ekran kartının güncellemesini sağlayın. Güncelleme yaparken hata alırsanız DDu ile driveri kaldırma işlemi gerçekleştirin ve temiz kurulum sağlayın. Güncelleme sonrası sorun devam ederse bize bildirin tekrar kontrol edelim.

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Driversal bir problem kodu vermiş. Ekran kartının güncellemesini sağlayın. Güncelleme yaparken hata alırsanız DDu ile driveri kaldırma işlemi gerçekleştirin ve temiz kurulum sağlayın. Güncelleme sonrası sorun devam ederse bize bildirin tekrar kontrol edelim.
hocam bu amdnin beta driverleri varyaa hep başa bela

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Optimizasyon konusunu çözerlerse şuankinden bile daha iyi noktaya gelicekler. Ama nedense bir türlü oturtamıyorlar düzeni.
hocam nvidia kartlar daha iyi diyolar çünkü adamlar sadece ekran kartına yönelik çalışma yapıyorlar

ama amd hem ekran kartı hemde işlemci tarafına yönelik çalışma yapıyorlar yani 2 tarafada çalışma yapınca bazı düzenlerin oturmaması normal amdyide anlayışla karşılamak lazım

intel mesela sadece şuanlık sadece işlemciye yönelik çalışma yaptılar ve amdye çok fark attıklarıda söylenemez

amd bence benim gözümde hala başarılı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri