Bilgisayarım Oyunlarda Sürekli Yeniden Başlıyor!

n0ktadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Dostlar,

AMD Ryzen5 3600x işlemciye sahibim ekran kartım ise Msi Gtx1660ti Anakartım MSI x-570 A-PRO 16 GB ram 500GB M2 Ssd mevcut, masaüstünde iken herhangi bir problemle karşı karşıya gelmiyorum fakat oyuna girdiğim de 10 dakika filan geçiyor ve bilgisayar kendini restart atarak bios ekranını açıyor.

Sorunu bir türlü çözemedim formatı denedim olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Uğur hocamın bahsettiği gibi güç kaynaklı olma ihtimali var hocam modeli paylaşırsanız bir bakalım

KS

n0ktadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güç Kaynağı ; PSU modelim bu bir türlü çözülmeyen herşeyi tek tek deneyerek yaptım fakat sonuç gene aynı.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Güç Kaynağı ; PSU modelim bu bir türlü çözülmeyen herşeyi tek tek deneyerek yaptım fakat sonuç gene aynı.
Xigmatek çok kullanılacak bir marka değil hocam o sebeple olabilir, alternatif deneme yolunuz olduğunu da düşünmüyorum (Yedek psu vs). Ayırabileceğiniz bütçe varsa yeni bir ürünle değiştirin bence sorun onda olmasa bile üzmeyecektir, eninde sonunda değişmesi gerekecek gibi.

KS

n0ktadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim önereceğiniz sistemim için PSU modelleri varsa atabilir misiniz?
PSU iyi değil ondan olma ihtimali yüksek.

Xigmatek çok kullanılacak bir marka değil hocam o sebeple olabilir, alternatif deneme yolunuz olduğunu da düşünmüyorum (Yedek psu vs). Ayırabileceğiniz bütçe varsa yeni bir ürünle değiştirin bence sorun onda olmasa bile üzmeyecektir, eninde sonunda değişmesi gerekecek gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri