Merhabalar eski kullandığım sistemimi 5 senedir kullanıyordum sıkıntısız taşındıktan sonra ev inşaata girdi ve ekran kartım arızalandı xfx 6870 modeldi onu tamir ettirdim... inşaat bitti ve evga gtx 980sc aldım 4 ay kadar kullandım ilkte sorun yoktu ilk haftadan itibaren ufak ufak cw sorunu başladı ve 4 ayın sonunda felaket bi hal aldı bu ses daha sonra bu ekran kartıda arızalandı. Sinirlendim kasayı attım komple monitörde dahil
yepyeni bir sistem dizdim
sistemi [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Tunçmatik Newtech Pro II X9 1 KVA Online Ups ile besliyorum[/font]
monitör : 27", 2k, 165 Hz, g-sync, IPS panel acer xb271hu
işlemci : i7 7700k
ekran kartı: evga gtx 1070 ftw
anakart: msi z270 gaming m5
psu: corsair rm850i 80+ gold full modüler psu
ram: g.skill 3000 mhz 16 gb rgb ram
ssd: samsung 960 evo 256gb m.2 ssd
hdd: 2tb hdd
kasa: dark n10 kasa
ses kartı: creative soundblaster z
bu sistemde kullandığım gtx 1070 eski kullandığım gtx 980 nasıl arızalandıysa onun belirtileri başladı... ilkte normaldi kullandıkça cw sesi başladı ve giderek arttı
ekran koltuğa oturup fareyi oynatınca veya oynatmadan koltuğa oturunca ekran 1 saniyeliğine kapanıp açılıyordu
ekran kartını çıkardım kutusuna koydum anakarta bağladım monitörü display port kablomu onboard üzerinden kullanıyorum bu sefer gene ekran fareyi oynatınca kapanıp açılmaya başladı daha sonra işlemciyi taktığım anakartın arka tarafından cw yani coil whine sesi gibi bir vızıltı duydum başladı anakartı söktüm yeni anakart aldım gigabyte aorus gaming k5 buna monte ettim sistemi şuan bu sistemle yazıyorum ancak ekranım gene koltuğa oturunca 1 saniyeliğine yanıp sönüyor ve anakartın arkasında kulağımı dayayınca hafiften cw sesi duymaya başladım eminim buda giderek artacak... artık bıktım ne yapacağımı bilmiyorum dostlar yardım edin 10 bin tl den fazla para çöpe gitti ömrümde ilk defa bu kadar saçma bir sorunla karşı karşıyayım...
yepyeni bir sistem dizdim
sistemi [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Tunçmatik Newtech Pro II X9 1 KVA Online Ups ile besliyorum[/font]
monitör : 27", 2k, 165 Hz, g-sync, IPS panel acer xb271hu
işlemci : i7 7700k
ekran kartı: evga gtx 1070 ftw
anakart: msi z270 gaming m5
psu: corsair rm850i 80+ gold full modüler psu
ram: g.skill 3000 mhz 16 gb rgb ram
ssd: samsung 960 evo 256gb m.2 ssd
hdd: 2tb hdd
kasa: dark n10 kasa
ses kartı: creative soundblaster z
bu sistemde kullandığım gtx 1070 eski kullandığım gtx 980 nasıl arızalandıysa onun belirtileri başladı... ilkte normaldi kullandıkça cw sesi başladı ve giderek arttı
ekran koltuğa oturup fareyi oynatınca veya oynatmadan koltuğa oturunca ekran 1 saniyeliğine kapanıp açılıyordu
ekran kartını çıkardım kutusuna koydum anakarta bağladım monitörü display port kablomu onboard üzerinden kullanıyorum bu sefer gene ekran fareyi oynatınca kapanıp açılmaya başladı daha sonra işlemciyi taktığım anakartın arka tarafından cw yani coil whine sesi gibi bir vızıltı duydum başladı anakartı söktüm yeni anakart aldım gigabyte aorus gaming k5 buna monte ettim sistemi şuan bu sistemle yazıyorum ancak ekranım gene koltuğa oturunca 1 saniyeliğine yanıp sönüyor ve anakartın arkasında kulağımı dayayınca hafiften cw sesi duymaya başladım eminim buda giderek artacak... artık bıktım ne yapacağımı bilmiyorum dostlar yardım edin 10 bin tl den fazla para çöpe gitti ömrümde ilk defa bu kadar saçma bir sorunla karşı karşıyayım...