Merhaba dostlar hizli ve kisaca sorunumu anlatacağım normalde direkt olarak internetim kesildiginde online oyun oynarken yada veri aktarimi yaparken kullandigim ayni kabloyu pc me bagladigim zaman direkt aktif oluyordu amacim telefon mobil veri internetini masa ustu pc me baglamak fakat ayarlar > bağlantılar > mobil erisim ve insternet paylasim noktasina tiklayip girdikten sonra en altta yazan usb bağlanıyor kısmı aktif olmuyor basligin hemen altinda bağlı usb cihazi yok diyor telefondan gelistirilmis secenekleri acip yapmam gereken herseyi arastirip yaptim iste pc den windows a girip inf dosyasindan wpdmtp yi sag tiklayip yükle dedim fakat olmuyor baska bir videoda aygıt yönetici > sistem aygitlarinda taşınabilir aygıtlar cikiyor ben de böyle bir şey yok ama onun disinda tüm yönlemleri denedim ne telefonumda ki dosyalari görebiliyor ne internetimi baglayabiliyorum sadece sarj ediyor telefonu son olarak muhtesem turk telekom alt yapimiz saolsun modem kurulumumu yapmaya uzun zamandir gelmedigi icin internetsizim bu yüzden bunu yapmak istiyorum ayrica ilerde alt yapi yada teknik sorundan oturu internetim gittigin de telefon internetimi kisa sure icin kullanip olaydan zararsiz cikmam faydali oluyor