bilgisayarım vermesi gereken performansı vermiyor

yusufkeremaydn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistemimde gt 730 ekran kartı bulunuyor ve csgo da en düşük ayarlarda 40-50 fps alabiliyorum sizce bu normal mi
sistemim
gt 730 2 gb ddr3
ddr3 4 gb 1333 mhz ram
amd athlon x2 250 işlemci
250 w güç kaynagı
320 gb hdd

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığınız işlemciye bağlı FPS değişir CSGO 'da sizin kartınız https://www.youtube.com/watch?v=eBnf7xSFJXE bu videoda olduğu gibi FPS değerleri vermeli 1080p 'de. İşlemciniz düşük RAM çok sınırda CSGO için bile olsa çok ama çok sınırda. PSU 'yu hiç söylemiyorum bile o PSU bu sistemi bile besleyemez.

KS

yusufkeremaydn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben de bu şekilde performans vereceğini düşünerek aldım ama hayal kırıklığına uğradım en ucuz şekilde nasıl güzel fps alabilirim bir tane daha 4 gb ram taksam ne kadar fps artışı olur
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullandığınız işlemciye bağlı FPS değişir CSGO 'da sizin kartınız https://www.youtube.com/watch?v=eBnf7xSFJXE bu videoda olduğu gibi FPS değerleri vermeli 1080p 'de. İşlemciniz düşük RAM çok sınırda CSGO için bile olsa çok ama çok sınırda. PSU 'yu hiç söylemiyorum bile o PSU bu sistemi bile besleyemez.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAM 'den çok önce güç kaynağınıız önemli 80+ sertifikalı yada en azından daha kaliteli bir 400W PSU ile değiştirin PSU modelinizi ki güç odaklı ciddi sorununuz var.

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Açıkçası bu sistemi ofiste kullanmış biri olarak güç takviyesi de yeterli gelmeyecektir. Kesinlikle Rami Dual yapmalı çünkü o işlemci 690G anakarttA (m5a78l-m lx3) bile dual çalışırken neredeyse DDR2 hızlarında performans veriyor. Yani önceliği bellek yaparsa daha iyi olur. Power bu zamana dek çalışıyorsa yeni ram ilede çalışacaktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
230W PSU zamanla kendini bitirmiştir 230W PSU 'mu kaldı RAM 'i Dual yaparsa da PSU 'yu değiştirse de FPS artışı olacak bu sistem 150W güç tüketen bir sistem o 230W eski PSU bu gücü veremez yani güç sorunu olduğu bariz RAM 'de önemli RAM 'i de değiştirse tam performanstan yaralanabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri