Yardım Bilgisayarima Birşeyler Oluyor

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Dün hiç birşey yoktu bu sabah bı açtım açılmıyordu birsekilfe açtım sonra bios ekranı geldi load bisiler yazıyordu 2 tane 3. De enter bios yaziyordu 1.yle açtım sonra bilgisayar düzeldi mi diye yeniden başlattım hata verdi mavi ekran sonra kapandı sonra bir daha açtım yine bios sekmesi ve seçimler vardı 2. Loadi seçtim bilgisayar donuyor hiç birsey yapamiyorum kulaklığa bir ses geliyor bilgisayar donuyor 2 kere yaşadım bilgisayari kapattım 1. Sinde kendisi kapandı bilen var mı yardım edebilecek var mı ?

@Lory @Sahuraka @Kürşat Kütükçü @Grande Terim

@OceanLaB

Ramleri hızları xmp profile 1 deydi disabled olmuş 1 e çektim onla alakali olabiir mi acaba

Son düzenleme:
KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Kulakliga bı ses geluyo sonra gidiyo of kafayi yiycem yeni aldim ya ne sorunu var ya

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Hiç bişi yapamıyorum kaldı böyle

Ekli dosyalar

• IMG-20230916-WA0039.jpeg
    IMG-20230916-WA0039.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 16
KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Ramleri tak çıkar yaptım bu geldi karşıma @OceanLaB

Ekli dosyalar

• IMG-20230916-WA0057.jpeg
    IMG-20230916-WA0057.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 17

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
biosun çökmüş gibi görünüyor

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Dün hiç birşey yoktu bu sabah bı açtım açılmıyordu birsekilfe açtım sonra bios ekranı geldi load bisiler yazıyordu 2 tane 3. De enter bios yaziyordu 1.yle açtım sonra bilgisayar düzeldi mi diye yeniden başlattım hata verdi mavi ekran sonra kapandı
Biosa gir ve biosu sıfırla. Yaptığın son değişikliklerden dolayı biostaki son ayarların donanıma uygun olmadığını söylemiş.

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Çok biliyormuşsun ya LA kendin hallet işte.
''Bilgisayar ve Ekipman konusunda etiketleyebilir veya soru sorabilirsiniz yardımcı olurum ;) ''
Birader ben ilk defa boyle bir sorunla karşılaşıyorum ve o kasanın içindeki özellikler dizme konusunda anlamayacak kadar şeysin işte ekipman da kulaklık tarzı işte neyse birader etiketleme Max 15 yaşındasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri