bilgisayarımda bir hata var ancak hangi parça hatalı bilmiyorum

jinlegends

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
8ryPQA.png

arkadaşlar yukarıda gördüğünüz gibi valorant oynarken bir anda bu hatalar geliyor ama bu hatalar her zaman aynı anda geliyor ve 200 fps ve 20 ping aldığım oyun bir anda 30fps ve 340 ping oluyor ve bu sadece valorantta değil.
her hangi bir online oyun açınca bilgisayarımda internet kesiliyor oyunu kapatınca internetim geri geliyor . lütfen yardım edin bu sorun çok uğraştırıyor beni

Talha Selim Bilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
  • PSU yeterli mi diye kontrol et
  • Antivirüs taraması yap
  • Kasanın içini açıp ters giden birşey var mı diye bak
  • Belki işlemci ekran kartı fazla ısınıyor olabilir ona da bak 

Yöneticilerden daha iyi yorumlar gelene kadar bunları yapmanı öneririm

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer modem kaynaklı bir sorununuz yoksa sistemsel bir problemdir. Genelde yazılım veya ayar odaklıdır sistemsel ise sorun. Aşağıdaki ağ sıfırlama ve cache temizleme yöntemini deneyip sonucu bildirin.

%windir%\Prefetch
%windir%\Temp
%temp%

Bu yukarıdaki koyu renkte olan her satır bir konum. Bu konumlara gidip tüm klasör içeriğini seçip temizlik yapın silinmeyenleri geçebilirsiniz. NOT : Bu konumları başlat çubuğuna yazabilir yada Windows gezgini arama yada adres çubuğuna yazabilirsiniz.

@echo off
netsh winsock reset
netsh winhttp reset proxy
netsh int ip reset a.txt
netsh int ip set dns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
netsh advfirewall reset
exit

Bu yukarıdaki echo off ve exit dahil kod bloğunun tamamını bir notepad açıp yapıştırın ve kaydet deyin. Açılan pencerede Dosya adını NetReset.bat olarak değiştirin ( isim değişebilir sonu .bat olsun yeterli ve türkçe karakter olmasın adında yeterli ) , Kayıt türünü Tüm Dosyalar yapın ve masaüstüne kaydedin. Sonra kaydettiğiniz dosyaya sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın bu işlem sizin tüm ağ yapınızı sıfırlayacak. İşlem sonrası 2-3 dk. bekleyin ağ yeniden gelmeli eğer ağ gelmez ise sistemi yeninden başlatın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri