Bilgisayarımdaki Ses Normal Mi ?

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. Eylül'de aldığım bir bilgisayarım var. :eek:k kullanmamama rağmen atacağım videodaki gibi sesler geliyor. Sadece googlea falan baktım oyun oynamadım. Anlamadım. Normal mi ? Değilse neden böyle ? Taner abinin yaptığı HERO sistem bu arada.

@OceanLaB abi sen de yardımcı olursan sevinirim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Tam olarak sorun sayılmıyor, Hocam bu bu olay benimde başıma geldi kasa içinden " Fanlardan Gelen Rüzgar " Sessi gibi birşey Fan ayarlarını düşürünce sorunu ben bu şekilde çözdüm.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Tamam hocam teşekkürler. MSI Afterburner üzerinden baktım. Ekran kartı için. Fan Speed 0 gözüküyor. Yükseltemiyorum da. Kasa fanlarını kastediyorsanız, nasıl yavaşlatacağım hakkında bir fikrim yok ama.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam hatırlayacağınız üzere aynı sistemi kullanıyoruz. Kasanın fanları cidden hızlı çalışıyor. Benlik bir sorun yok ama biraz gürültü yaptığını söylemeliyim.

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Hocam hatırlayacağınız üzere aynı sistemi kullanıyoruz. Kasanın fanları cidden hızlı çalışıyor. Benlik bir sorun yok ama biraz gürültü yaptığını söylemeliyim.
bende'de asus tuf gaming gt301 kasa var birazcık fan sesi var hızlı çalıştığı için dert edilcek bir durum değil yani

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Arkadaşlar selam. Eylül'de aldığım bir bilgisayarım var. :eek:k kullanmamama rağmen atacağım videodaki gibi sesler geliyor. Sadece googlea falan baktım oyun oynamadım. Anlamadım. Normal mi ? Değilse neden böyle ? Taner abinin yaptığı HERO sistem bu arada.

bende de aynı sistem var biraz sesli çalışıyor ama kulaklık olunca ve kasa altta olduğu için rahatsız etmiyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

oyun oynamadıgında güc planını tasarrufa gecirirsen güc az kullanacagı icin fanlar yavas calısır diye düsünüyorum oyun oynadıgında tasarruf`taysa oyunlarda düsük perfomans alırsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri