Bilgisayarımdan Acayip Bir Ses Geliyor

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Dostum bu da bana anlamsız geliyor. Daha düşük FPS almak istesem gider 1650 falan alırdım. Maalesef yapacak bir şey yok o yüzden uğraşmak istemedim. Sizdeki ses bendekine göre daha yüksek gibi geldi bana bı deneyin isterseniz şansınızı.

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Şu anda görünüşe göre Ekran kartı her türlü elimizde kalıyor bu yüzden ne yapabiliriz diye baktığımda 2 tane çözüm yolu var bir kaç tane bu konu hakkında da videolar mevcut

1- Ekran kartı için "Undervolt" yapmak. Bu durum sesi biraz daha azaltıyor ve çıkan sesten daha az ses veriyor
2- Oyunlarda FPS Kısıtlaması yapmak. Örnek olarak 144-240 hz bir monitörünuz varsa Max fps 299-399 yaparsanız bir nebze daha az ses duyma olasılığımız var.

Son olarak bunların ikisini aynı anda yaptığımız takdirde olduğunca daha düşük bir ses duyulmaktadır.

Siz undervolt yaptınızmı?

Samko_04

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar, Bugün Sniper Ghost Warrior 2 indirdim oyuna girdiğimde acayip değişik bir ses geldi bu neyden dolayı oluyordur bir zararı var mıdır?
Videoyu aşağıya ekledim yardımcı olursanız çok sevinirim.

psu fani alt kisimda durdugu icin oyle ses cikartiyor psu yu ters cevirmeyi deyebilirsen ses sorunu gide bilirde ama yinede sen bilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri