Bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum öneriye ihtiyacım var

Ali Can Serçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Merhabalar,[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Bilgisayarımın oyun performansını arttırmak istiyorum,anakartıma uygun ekran kartı önerinize ihtiyacım var. Ek olarak hangi parçaları değiştirmeliyim önerilerinizi bekliyorum.[/font]

[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Anakart : ASUS P5QC[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]İşlemci: Intel Core2 Quad CPU Q9550 2.83 Ghz (4CPUs)[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]RAM: 2x2GB (ddr2)[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Ekran kartı: ATI Radeon HD 2600 XT[/font]

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba sanşlısın anakartın iyi bir yongaya sahip. Güzel bir 3 borulu kule soğutucu ile işlemcini 3.4Ghz kullanabilirsin. Ram miktarını DDR2 4GB - DDR3 8GB yapabilirsin.

Ekran kartı olarak GTX 660, 750ti , GT1030, Rx 460 veya Oem olana yükselterek. Son bir kaç yılkı oyunları orta karar oynamanı sağlayabilir.

Bunları sağlıklı yapman içinde iyi bir güç kaynağı 500W ila 12V ta 30 Amper azami basan bir şey olmalı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aşağı/yukarı yukarıdaki yorumlar ile benzer şeyleri yapmanı tavsiye eder bilen bir kişi. Ancak benim 2 düzeltmem var RAM 'i DDR3 yapmanıza gerek yok aynı RAM 'den 4 GB daha alsanız yeterli olur, frekans / CL değeri ve Voltaj değeri aynı olsun marka önemsiz. Bulamazsanız DDR3 alınabilir. Ekran kartı olarak RX 550 modelide olur. OC yapmadan bu kartlara yükseltme yapmayın verim alamazsınız. Bu arada PSU olarak 400W 80+ iyi bir PSU 'da kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri