Bilgisayarımı Ilk Defa Çalıştırdığımda Oyunlara Girince Kitlenmesi

kskinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese Selamlar,

Bilgisayarımı ilk açtığımda herhangi bir oyuna girdiğimde 5 dakika sonra ekran olduğu gibi donuyor ve hiçbir işlem yaptırmıyor oyun komple gidiyor fakat bilgisayarda arkada şarkı açık olunca şarkı normal çalmaya devam ediyor hiçbir kesilme donma olmuyor ekran kartı driverlarımı güncelledim hatalıdır diye ddu ile sildim windowsun kendi kurmasını bekledim kendi driver kurdu öyle denedim gene olmadı şöyle bir ayrıntı var eğer bilgisayarı açtıkdan sonra yeniden başlatırsam hiçbir şekilde donma kitlenme olmuyor işletim sistemim windows 10

Moderatörün son düzenlenenleri:

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
psu kaç w marka ne ve öbür bileşenler ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Herkese Selamlar,
bilgisayarımı ilk açtığımda herhangi bir oyuna girdiğimde 5 dakika sonra ekran olduğu gibi donuyor ve hiçbir işlem yaptırmıyor oyun komple gidiyor fakat bilgisayarda arkada şarkı açık olunca şarkı normal çalmaya devam ediyor hiçbir kesilme donma olmuyor ekran kartı driverlarımı güncelledim hatalıdır diye ddu ile sildim windowsun kendi kurmasını bekledim kendi driver kurdu öyle denedim gene olmadı şöyle bir ayrıntı var eğer bilgisayarı açtıkdan sonra yeniden başlatırsam hiçbir şekilde donma kitlenme olmuyor işletim sistemim windows 10
Tam emin değilim ama kurulumu düzgün yapılmamış olasılığı yüksek bence, '' Windows 10'da bazı dosyaları eksik kurunca '' Böyle hatalar verme şansı var. Sıfırdan bir format atmayı deneyin birde.

KS

kskinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
psu kaç w marka ne ve öbür bileşenler ?
sistem özelliklerim
330w psu
asus m5a78lmlx anakart
fx 6300 anakart
r7 240 ekran kartı
12 gb ram

Tam emin değilim ama kurulumu düzgün yapılmamış olasılığı yüksek bence, '' Windows 10'da bazı dosyaları eksik kurunca '' Böyle hatalar verme şansı var. Sıfırdan bir format atmayı deneyin birde.
2 kere format attım değişen bişey yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri