Soru Bilgisayarımı Kaça Satmalıyım ?

ilker.technohifi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ani bir değişiklik ile dükkan açacağımdan dolayı özenle topladığım bilgisayarımı satma kararı aldım

Şuan güncel olarak kaça satabilirim ?

23.03.2023 TARİHİNDE ALINDI HEPSİNİN FATURASI DURUYOR KUTULARI DURUYOR GARANTİLERİ DEVAM ETMEKTE.

MSI GEFORCE RTX 3060 Ti GAMING X TRIO 8GB 8GD6X 256Bit
MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI Intel B760 Soket 1700 DDR4 5333MHz (OC) M.2 Anakart
Intel Core i9 12900KF Soket 1700 12. Nesil 3.20GHz 30MB Önbellek 10nm İşlemci
GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 4000MHz CL18 1.40V Dual Kit PC Ram
Crucial 1TB P5 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 6600MB / Yazma 5000MB)
MSI MPG GUNGNIR 111R TEMPERED GLASS 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA
COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kanka kusura bakma da 22k ya vereceğime yakarım o bilgisayarı en azından ısınırım. Dalga geçer gibi ne o öyle 22k
3060 ti sıfır sistemlerin fiyatından haberin var mı? Bende bu sisteme 22k verene kadar 3070 alırım mesela? Ben çok bile söyledim.
Msi sıvı soğutmalar sorunlu
Ramler cl18
Bronze Psu?

KS

ilker.technohifi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
3060 ti sıfır sistemlerin fiyatından haberin var mı? Bende bu sisteme 22k verene kadar 3070 alırım mesela? Ben çok bile söyledim.
Evet 10k ya da hazır 3060 lı sistem var ama diğer bileşenler beş para etmez. O yüzden hazır sisteme yönelmedim ki benim sistemde olan aynı marka bileşenler ile bi 3070 toplar mısın kaç k tutacak 😌

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

ilker.technohifi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bekle atıyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/2648...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Al sana 3070, sırf i9 12900k diye bu sisteme bu parayı vermem.
Kanka aynı dili konuşmuyoruz sanırım şu senin attıgın sistem ile benim sistemi karşılaştıralım istersen hafıza ram bellek her konuda ezer geçer yanlış anlama. Herkes parası kadar mal bakıyor ama o paralara da asla vermem malımı. Bu sistemi topladıgım parayla 4070ti li cihaz da toplayabiliyordum ama dedigim gibi diğer bileşenlerden kısıyordum örnegin anakart ram sıvı soğutma ssd anlatabildim mi

Kanka aynı dili konuşmuyoruz sanırım şu senin attıgın sistem ile benim sistemi karşılaştıralım istersen hafıza ram bellek her konuda ezer geçer yanlış anlama. Herkes parası kadar mal bakıyor ama o paralara da asla vermem malımı. Bu sistemi topladıgım parayla 4070ti li cihaz da toplayabiliyordum ama dedigim gibi diğer bileşenlerden kısıyordum örnegin anakart ram sıvı soğutma ssd anlatabildim mi
Yoksa dedigim gibi 10-13k arası da 3060 lı hazır sistemler var istersen bende sana link atabilirim 😂

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Yoksa dedigim gibi 10-13k arası da 3060 lı hazır sistemler var istersen bende sana link atabilirim 😂
Attığım sistem asus bileşenlerden oluşuyor? Sen istediğin fiyata sat kardeşim alan olursa

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

hocam haklısınız kasa bileşenleri 46k para yapıyor bileşenler baya kaliteli seçilmiş güzel ama 46k ya 4070ti sistem alınır o yüzden ben pek 3060ti bu paraları vereceklerini sanmıyorum sistemde hemen hemen 1 , 1.5 aylık daha faturaları duruyormuş yani 38 40k arası yazılır ama ilgileneni çok olmaz diye düşünüyorum hocam.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
KS

ilker.technohifi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam haklısınız kasa bileşenleri 46k para yapıyor bileşenler baya kaliteli seçilmiş güzel ama 46k ya 4070ti sistem alınır o yüzden ben pek 3060ti bu paraları vereceklerini sanmıyorum sistemde hemen hemen 1 , 1.5 aylık daha faturaları duruyormuş yani 38 40k arası yazılır ama ilgileneni çok olmaz diye düşünüyorum hocam.
ya dedigim gibi topladıgım paralara 4070ti sistem toplayabiliyordum ama diğer bileşenler düşük kalıyordu o yüzden 3060 ti den yana oldu tercihim. Biraz şu mantıkla yürüdüm en kötü ileride ekran kartını satar üstüne koyar daha üst bi modele geçerim diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı işin içine dükkan girince durumlar böyle hâl aldı bende farkındayım kimse kalkıpta 45 vermez sadece düzgün bir şekilde hakkı olan ne ise onu ögrenmek istiyorum ve sizin cevabınız gayet yeterli geldi. Başkaları gibi ukalalık yapmadınız hocam teşekkür ederim

Hakkı 25-30 dur hic bir seyi olmayan cocuklara göre piyasası 20 falan derler

Abicim 22k derken neye göre diyorsun? Hangi mantıkla

12900kf li sisteme örnek olarak 5600 atmak da ne bileyim
Duygularıma tercüman oldun hocam 😂😂

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
ya dedigim gibi topladıgım paralara 4070ti sistem toplayabiliyordum ama diğer bileşenler düşük kalıyordu o yüzden 3060 ti den yana oldu tercihim. Biraz şu mantıkla yürüdüm en kötü ileride ekran kartını satar üstüne koyar daha üst bi modele geçerim diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı işin içine dükkan girince durumlar böyle hâl aldı bende farkındayım kimse kalkıpta 45 vermez sadece düzgün bir şekilde hakkı olan ne ise onu ögrenmek istiyorum ve sizin cevabınız gayet yeterli geldi. Başkaları gibi ukalalık yapmadınız hocam teşekkür ederim

Estağfurullah Hocam zaten bu cocouk bende engelli sadece siz neye kizdiniz diye mesajina baktım 15kya 3070ti var bendede ama 9k ya bile soran yok oyle bir piyasa var maalesef. Herkes yurtdışı garantisiz faturasiz kartlari almaya alışmış 7-8 liraya elden bisey gelmiyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam zaten bu cocouk bende engelli sadece siz neye kizdiniz diye mesajina baktım 15kya 3070ti var bendede ama 9k ya bile soran yok oyle bir piyasa var maalesef
Cocouk😂😂 Kendi toxicliğine bi bakar mısın? Herkese sataşıyosun felan

Hocam bakın sistemin ederi yüksek olabilir bileşenler güzel ama 2. El piyasasında bu fiyatlara asla satamazsınız.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hocam bakın sistemin ederi yüksek olabilir bileşenler güzel ama 2. El piyasasında bu fiyatlara asla satamazsınız.
hocam sizde doğru söylüyorsunuz o fiyatlara belki alınmaz ama arkadaşta ederi neyse onu söyleyin demiş yani o yüzden boşuna birbiriniz ile laf dalaşına girmeyin tatsızlıkta çıkmasın boşuna. Hocamında 2. el fiyatından bilgilendirdik konuyu daha uzatmayalım tatsızlık olmasın.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam sizde doğru söylüyorsunuz o fiyatlara belki alınmaz ama arkadaşta ederi neyse onu söyleyin demiş yani o yüzden boşuna birbiriniz ile laf dalaşına girmeyin tatsızlıkta çıkmasın boşuna. Hocamında 2. el fiyatından bilgilendirdik konuyu daha uzatmayalım tatsızlık olmasın.
Haklısınız.
Hocam isterseniz tek tek satın daha yükseğe gider belki toplu satarsanız ekran kartından dolayı düşüğe gidebilir

KS

ilker.technohifi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Msi sıvı soğutmalar sorunlu
Ramler cl18
Bronze Psu?
Şunu görmemiştim cevaplıyayım senin için. Msi r serisi sıvı sogutmalar evet kronik sıkıntılı K serisinde böyle bi sorun yok. Ramler 3200mhz değil farkındaysan 4000 mhz. İster istemez frekans arttıkca gecikme yükseliyor 4000 mhz 16cl ram varsa gönder hemen sipariş vereyim. Evet şimdi güç kaynağına gelirsek gold olsaydı daha iyi olurdu ama bronz neden olmasın sonucta sistemin çektigi watt ortada şuan yetiyor

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
Şunu görmemiştim cevaplıyayım senin için. Msi r serisi sıvı sogutmalar evet kronik sıkıntılı K serisinde böyle bi sorun yok. Ramler 3200mhz değil farkındaysan 4000 mhz. İster istemez frekans arttıkca gecikme yükseliyor 4000 mhz 16cl ram varsa gönder hemen sipariş vereyim. Evet şimdi güç kaynağına gelirsek gold olsaydı daha iyi olurdu ama bronz neden olmasın sonucta sistemin çektigi watt ortada şuan yetiyor
Hocam bosverin gununuzu mahvetmesine izin vermeyin siz. Profil resmine tıklayın yoksay deyin gerek yok polemige

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri