Soru Bilgisayarımı Kaça Satmalıyım ?

KS

ilker.technohifi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam bosverin gununuzu mahvetmesine izin vermeyin siz. Profil resmine tıklayın yoksay deyin gerek yok polemige
Yok ya iyi vakit geçiyor böyle 😂 kimseye kızdıgım darıldığım yok.
Vay vay bilmişr bak :D Millete saçma sapan parça kalitesi düşük sistemler atarak yanlış yönlendirende benim.
biladerim sende bosver gel ben sana satayım bu kasayı en azından açıklaman da boş geçmez ve kaliteli bir sistem yazarsın oraya 😂😂

biladerim sende bosver gel ben sana satayım bu kasayı en azından açıklaman da boş geçmez ve kaliteli bir sistem yazarsın oraya 😂😂
Bak dileklerini gerçekleştircem 😂😂

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Bak dileklerini gerçekleştircem 😂😂
Para bulursak neden olmasın :D dediğim gibi tek tek satmayı deneyebilirsin

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Ederi yüksek bir sistem ama bu tip bir sistemi satmak zor, fiyat/ performans kısmına uymuyor pe. Ekran kartı çok önemli ve sizin düşük maalesef. Parça kalitesi çok hoş olsa da

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bence 12900kf, 3060ti yi 3070 e tercih etmek için yeterli sebep. Ama i5 13600k alıması daha mantıklı olurdu sistem yeni. Hem 13600k alınsaydı gpu 3070 olabilirdi 3k fiyat farkı var işlemciler arasında.Cpu lar arasında performans farkıda yok. Bileşenler gayet iyi, bence yinede 40k nın yanından geçemez. 3080ti toplanır o fiyatlara. Yüksek bütçesi olan 2. el alırmı bilmem. 25k altına vermek mantıklı değil. Bence 27k civarı. 30 a 3080 toplar millet.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri