Yardım Bilgisayarımı Önce "F1" Sonra "F8" Yapıp Diskimi Seçmeden Açamıyorum!

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Görseldeki hatayı alıyorum her seferinde, bugüne kadar hatasız bir şekilde kullanıyordum. Lütfen yardımcı olun. Bundan bir gün önce de ekranda bazen gidip gelmeler oluyordu bir kez kendiliğinden restart atmıştı pc. Kaspersky ücretli üyeliğim var bu bilgisayarı kurduğumdan beri virüs olduğunu da düşünmüyorum, tam taramada da çıkmadı bir şey.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.46.23.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.46.23.jpeg
    77.1 KB · Görüntüleme: 9

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
yüksek ihtimalle bios ayarlarından ilk önce ne acılsın sorusunda 1. olanı baskası secmisiniz orayı windows hangi diskte kuruluysa onu secin

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
yüksek ihtimalle bios ayarlarından ilk önce ne acılsın sorusunda 1. olanı baskası secmisiniz orayı windows hangi diskte kuruluysa onu secin
Yok doğrusu seçili boot kısmında üstte gözüküyor, hem dün bu sorunu yaşamıyordum. Görselde gördüğünüz gibi boot option 1de 980 pro ve windows ona yüklü.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-10 at 14.42.40.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-10 at 14.42.40.jpeg
    81.3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Bu bilgisayara girdiğimde D diskini göremedeğimi fark ettim hemen disk yöneticisinden yeni birim oluşturdan geri gitirdim ancak onca oyun, program hepsi silinmiş sanırım, bunu geri getirebilirsem nasıl getiririm getiremezsem de neden böyle bir durumla karşılaştım bir daha karşılaşır mıyım? Bu arada D diskini oluşturunca bilgisayarı yeniden başlattım aynı hatayı bu sefer almadım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bu bilgisayara girdiğimde D diskini göremedeğimi fark ettim hemen disk yöneticisinden yeni birim oluşturdan geri gitirdim ancak onca oyun, program hepsi silinmiş sanırım, bunu geri getirebilirsem nasıl getiririm getiremezsem de neden böyle bir durumla karşılaştım bir daha karşılaşır mıyım? Bu arada D diskini oluşturunca bilgisayarı yeniden başlattım aynı hatayı bu sefer almadım.
bir uygulama var googleye "Sİlinen diski getiri getirme" yazınca cıkar,

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri