Hayır. Tekrar kurmak sıkıntı çıkarmaz. Kurulu değilse sorun yaratabiliyor.kuruluysa bunu tekrar kurunca sıkıntı çıkarır mı
Hayır. Tekrar kurmak sıkıntı çıkarmaz. Kurulu değilse sorun yaratabiliyor.kuruluysa bunu tekrar kurunca sıkıntı çıkarır mı
chipset derver ile bios farklı şeyler miHayır. Tekrar kurmak sıkıntı çıkarmaz. Kurulu değilse sorun yaratabiliyor.
Evet farklı.chipset derver ile bios farklı şeyler mi
nasıl yükleneceği hakkında bir video linki atabilir misinizEvet farklı.
videodaki amd support sitesine gittim ama kendi anakartımı bulamadım tüm şıklara bakmama rağmenAnakartın sitesinden indirmenizi öneririm. AMD sitesinden bazen güncel olmayan versiyon olabiliyor. Videoda AMD sitesinden indiriliyor.
videodaki amd support sitesine gittim ama kendi anakartımı bulamadım tüm şıklara bakmama rağmen
birsürü seçenek var hangine tıklamalıyımAnakartın sitesinden indirmenizi öneririm. AMD sitesinden bazen güncel olmayan versiyon olabiliyor. Videoda AMD sitesinden indiriliyor.
Dediğiniz testi yapıyordum ramker için ama böyle hatalar verdi ve gittikçe sayısı artıyor bu kötüye işaret mi??Her zaman anakartın kendi modeliyle güncel versiyonu kendi sitesinden indirmekte fayda var. Bazen AMD sürücü sitesinde geç eklenebiliyor veya eklenmemiş olabiliyor.
Gittikçe artıyorDediğiniz testi yapıyordum ramker için ama böyle hatalar verdi ve gittikçe sayısı artıyor bu kötüye işaret mi??
İşlemci testi yapmamıştım sıkıntı olur muİşlemciyi test etmiş miydiniz? İlk işlemci testi yapın demiştim daha sağlıklı sonuca varmak için.
Test tamamen bitsin. Toplam kaç hata buldu bakarız. 1 hata bile kusur demek iken ve garantiye başvurmak gerekirken, bu kadar çok hata hiç normal değil. %100 servise gitmeli.
Memtest86 hata bulduğuna göre 3 olasılık var. 1. RAM 2. CPU 3. Anakart
İlk bakılacak arıza kaynağı RAM olur. Garantiye gönderin. İkinci olasılık anakart veya işlemci olabilir. Ancak hangisi kesin arızalıdır bilemem. Sonuç itibari ile RAM garantiden temiz denilerek geri gelirse anakart ve işlemciyi aynı anda yollayabilirsiniz garantiye. Memtest sonuçlarını da paylaşmayı unutmayın servis ile ve memtest programı ile arıza testi yaptığınızı servise söylemeyi unutmayın.
Böyle hatalı durum olduğuna göre Windows hata raporu da tutmuştur. Arızayı oradan da anlayabilirdik. Kırmızı ünlemli hata kodları her sistem anormal kapandığında oluşur. Genellikle neyden kaynaklandığını gösterir. Neyse Memtest sonuçları ile de hata kaynağını büyük olasılıkla bulduk.
Çok teşekkür ederim yardımınız için size nereden ulaşabilirim hızlıca discord vs kullanıyor musunuz test bitince konu ana sayfadan silinmiş olabilir deYok sıkıntı olmaz. Test bitince sonuçları paylaşın ve sonra işlemci testi de yapın.
Anakart testi malesef yok. Artık sorun hangisinden kaynaklanıyor kesin olarak bilmek zor. Anca servis testleriyle anlaşılır. Dediğim gibi ilk şüpheli RAM bu durumda.