Bilgisayarımın ekranı gelmiyor

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar pc garantiden geldi açtım görüntü vs gelmiyordu ki kasanın içine bi baktım ekran kartı kırmızı yanıp sönüyor, normalde beyaz yanıp sönüyordu açılıyordu ancak şimdi ekran da gelmiyor ekran kartı da kırmızı yanıp sönüyor. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi, ekran kartım Rx570

Ekran kartını söküp anakarta takıyorum yine görüntü gelmiyor bunu halledebilmenin bir yöntemi var mı peki ?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
3miRun' Alıntı:
Arkadaşlar pc garantiden geldi açtım görüntü vs gelmiyordu ki kasanın içine bi baktım ekran kartı kırmızı yanıp sönüyor, normalde beyaz yanıp sönüyordu açılıyordu ancak şimdi ekran da gelmiyor ekran kartı da kırmızı yanıp sönüyor. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi, ekran kartım Rx570

Ekran kartını söküp anakarta takıyorum yine görüntü gelmiyor bunu halledebilmenin bir yöntemi var mı peki ?

Bağlantı kablosunda sorun olabilir mi acaba?

CassiusClay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hdmi kablosunu kontrol et-değiştir bende bir ara aynı sıkıntıyı çekip korkmuştum, sonradan kabloyu değiştirince çözüldü.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Bilgisayarımın ekranı gelmiyor

Güç bağlantılarınını kontrol edin. Ayrıca varsa kart üzerinde ikinci BIOS moduna geçme tuşu bu tuşu diğer konuma alıp deneyin.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Yahu konudan bağımsız olacak kusura bakmayın. Bu forumda nasıl konu açılıyor yarım saattir arıyorum bulamadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Forum ana sayfasında aşağıdan ilgili kategoriye girdiğinizde yeni konu butonunu göreceksiniz.

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Kullanim kilavuzunda yanip sonen isik hata bildirimi yonergesi olabilir ona bir bakin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri