Bilgisayarımın güç tuşu çalışmıyor

Rohat2009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar bilgisayarım kasalı monitörü açmayi denedim açildi fişlerdede sıkıntı yok ama kasada güç tuşuna bastım açilmadi fişlerin yerini fln degiştirdim yine açilmadi kasanin içini açtim bı sorun göremedim sanırım güç tuşunda sorun var lütfen yardımcı olun

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
güç tuşuyla ilgili sıkıntı benım pcmde de vardı ben güç düğmesine giden kabloları sallayarak açıyordum fakat sonra farkettiğimde güç kablolarının anakarta takılı olduğu yer gevşemişti orayı tam oturttuğumda sorun ortadan kalkmıştı

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar bilgisayarım kasalı monitörü açmayi denedim açildi fişlerdede sıkıntı yok ama kasada güç tuşuna bastım açilmadi fişlerin yerini fln degiştirdim yine açilmadi kasanin içini açtim bı sorun göremedim sanırım güç tuşunda sorun var lütfen yardımcı olun
PSU'nun arkasında açma kapama anahtarı olması lazım onu kapat aç yaparak tekrar deneyebilir misin ?

KS

Rohat2009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
güç tuşuyla ilgili sıkıntı benım pcmde de vardı ben güç düğmesine giden kabloları sallayarak açıyordum fakat sonra farkettiğimde güç kablolarının anakarta takılı olduğu yer gevşemişti orayı tam oturttuğumda sorun ortadan kalkmıştı
Nasl oturtturuluyo reis bir alet lazımmı yoksa elle olurmu

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Nasl oturtturuluyo reis bir alet lazımmı yoksa elle olurmu
kanka güç düğmesine giden kabloyu takip et anakarta bağlandığı yeri göreceksin zaten usb takar gibi düşün ister çıkartıp düzgün tak ister direkt oturt elinle yapabilirsin

KS

Rohat2009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Ekli dosyalar

• IMG_20221029_154014.jpg
    IMG_20221029_154014.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 23

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Reis benim PC içi ile çok bir bilgim yok PSu arkasindaki tuş bu beyaz tuşmu kablonun ustundeki
kasanın arka tarafında dışardan gözükebilir bi yerde şaltere benzer üzerinde 1 0 yazıyor
0 da ise güç gelmez 1 de ise çalışır

KS

Rohat2009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Buldum reis

Ekli dosyayı görüntüle 10354şu kısmın arka tarafına bak reis dışarıdan oranın fotoğrafını at

PSU'nun arkasında açma kapama anahtarı olması lazım onu kapat aç yaparak tekrar deneyebilir misin ?
Olmadı reis

kasanın arka tarafında dışardan gözükebilir bi yerde şaltere benzer üzerinde 1 0 yazıyor
0 da ise güç gelmez 1 de ise çalışır
1 de zaten

Ekli dosyayı görüntüle 10354şu kısmın arka tarafına bak reis dışarıdan oranın fotoğrafını at

Ekli dosyalar

• IMG_20221029_155101.jpg
    IMG_20221029_155101.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20221029_155101.jpg
    IMG_20221029_155101.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 6

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Biliyorum da nerde yaziyo markası onu bilmiyom

Normalde tornavida ile çalıştırmayı teklif edecektim ama muhtemelen zarar verirsiniz.
Garantisi devam ediyor mu diye kontrol edin. Satın aldığınız yere ulaşın, durumu anlatın.
Eğer garanti devam etmiyorsa ve satıcı yardımcı olmazsa, güvenilir bir teknik servise götürün.

KS

Rohat2009

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Normalde tornavida ile çalıştırmayı teklif edecektim ama muhtemelen zarar verirsiniz.
Garantisi devam ediyor mu diye kontrol edin. Satın aldığınız yere ulaşın, durumu anlatın.
Eğer garanti devam etmiyorsa ve satıcı yardımcı olmazsa, güvenilir bir teknik servise götürün.
Reis sen söyle benim tanıdığım bilgisayardan anliyan biri var tornavidayla nasiil çalışıyor söyle ona iletiyim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Reis sen söyle benim tanıdığım bilgisayardan anliyan biri var tornavidayla nasiil çalışıyor söyle ona iletiyim

Daha fazla kurcalamayın bence.
Eğer bilgisayardan anlıyorsa zaten çalıştırmayı biliyordur.
Garanti ve teknik servis seçeneğinde ısrar ediyorum. Masraf çıkmasın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri