Dizüstü PC Monster NoteBook Abra A5 V15.8 bilgisayarımı yeni aldım. Oyun bilgisayarı olduğu için tabiki de oyun yüklemem gerkiyor. Günümüz oyunlar ise ortalama 50GB olduğundan saatler alabiliyor. Bende başında beklemek yerine akşam açık bırakıyorum ve sorucak olursanız diye arkada - Monster Kontrol Merkezi, İnter Rapid Depolama Teknolojisi ve NIVIDA Ayarları dışında steam (v.b) açık kalıyor, malum steam'den (v.b) oyunları indiriyoruz. Neyse işte bir gün yine açık bırakıyordum, baktım 10GB oyun akşam yüklenmemiş ve bilgisayar fabrika ayrlarında dönmüş. İlk görünce çok kortum ama başında oturunca şöye yaptım --> Exit > Save and reset. Sonra bilgisayarda birşey yokmuş gibi devam ettim herşey yerli yerindeydi ancak oyun yüklenmemişti. Bir gün tekrar oldu, tekrar, tekrar. ve yine şu sorunu araştırırken PC dondu, ardından mavi ekrana geçti, hemen sonra fabrika ayralarında dönmüştü ilk defa şahitlik attim bende hemen yazayım dedim ama işim yarıda kalmıştı ve kaydedilmemişti. Çok sinirlendim forumlardan araştırdım ama PC restlemeden başka birşey yoktu. Bende kendim bir form açayım dedim ve burdayım yardımlarınızı beklerim.---------> Biraz hikaye tarzında olmuş ve yazım hataları var ama anlarsınız diye umuyorum
:heart: