BİLGİSAYARIN KENDİ KENDİNE FABRİKA AYARLARINA DÖNMESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efes02

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dizüstü PC Monster NoteBook Abra A5 V15.8 bilgisayarımı yeni aldım. Oyun bilgisayarı olduğu için tabiki de oyun yüklemem gerkiyor. Günümüz oyunlar ise ortalama 50GB olduğundan saatler alabiliyor. Bende başında beklemek yerine akşam açık bırakıyorum ve sorucak olursanız diye arkada - Monster Kontrol Merkezi, İnter Rapid Depolama Teknolojisi ve NIVIDA Ayarları dışında steam (v.b) açık kalıyor, malum steam'den (v.b) oyunları indiriyoruz. Neyse işte bir gün yine açık bırakıyordum, baktım 10GB oyun akşam yüklenmemiş ve bilgisayar fabrika ayrlarında dönmüş. İlk görünce çok kortum ama başında oturunca şöye yaptım --> Exit > Save and reset. Sonra bilgisayarda birşey yokmuş gibi devam ettim herşey yerli yerindeydi ancak oyun yüklenmemişti. Bir gün tekrar oldu, tekrar, tekrar. ve yine şu sorunu araştırırken PC dondu, ardından mavi ekrana geçti, hemen sonra fabrika ayralarında dönmüştü ilk defa şahitlik attim bende hemen yazayım dedim ama işim yarıda kalmıştı ve kaydedilmemişti. Çok sinirlendim forumlardan araştırdım ama PC restlemeden başka birşey yoktu. Bende kendim bir form açayım dedim  ve burdayım yardımlarınızı beklerim.---------> Biraz hikaye tarzında olmuş ve yazım hataları var ama anlarsınız diye umuyorum :)  :heart:

yusuf berke akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arama yerine olay görüntüleyici yaz ve gir  sonra olay görüntüleyici (yerelde) , yönetim olaylarin özeti diye bir yer var . orda  önemli yazan yere tikla ve sorun orda gözükür.

KS

Efes02

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yusuf berke akkaya' Alıntı:
arama yerine olay görüntüleyici yaz ve gir  sonra olay görüntüleyici (yerelde) , yönetim olaylarin özeti diye bir yer var . orda  önemli yazan yere tikla ve sorun orda gözükür.

Kernel-Power Buldummm

yusuf berke akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu sorun bendede var . genellikle power güc sorunuyla oluyo . önerimse bataryayı cikartip direk fise baglayarak dene . eger kapanmassa , bataryanla ilgili bir sıkıntı olabilir  veyahut ayni yere gir kernel power a sag tıkla ve olay görüntüleyicinin tüm örneklerini görüntüle de anahtar sözlükleri yerinde yazani paylas bi bakayim . en iyi tavsiyemse zaten yeni almissin . bu sorunla aldigin yerden destek al

KS

Efes02

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yusuf berke akkaya' Alıntı:
bu sorun bendede var . genellikle power güc sorunuyla oluyo . önerimse bataryayı cikartip direk fise baglayarak dene . eger kapanmassa , bataryanla ilgili bir sıkıntı olabilir  veyahut ayni yere gir kernel power a sag tıkla ve olay görüntüleyicinin tüm örneklerini görüntüle de anahtar sözlükleri yerinde yazani paylas bi bakayim . en iyi tavsiyemse zaten yeni almissin . bu sorunla aldigin yerden destek al

Hepsinde bu yazıyor ---> (70368744177664),(2)

yusuf berke akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dedigim gibi bataryayı cikartip fiste dene . en iyi yapabilecegin sey bu . eger tekrarlamiyorsa . sorun bataryadadir. servise yollarsin .

KS

Efes02

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Servise gitmeyi düşünüyorum ama pili çikatıp deniyicem olursa gerek kalmaz

Teşekkürler...  :heart:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kernal Power sorunu genelde güç odaklı olur ama bazen CPU odaklı bir hatada olabiliyor. Ayrıca Batarya olmadan prizden direkt güç almanızda da sorun çözülmez ise güç yönetim bileşenlerinde de sorun olabilir. Bu yüzden en mantıklısı servis yolunu kullanmak olur.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri