- Tepki
- 0
Bilgisayar kendi kendine arkadan "çırt" sesi gelip kapanıyor. Kapandığı zaman ekran siyah oluyor ama çalışmaya devam ediyor. Yangın çıkarma olasılığından korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartında sıkıntı yok. Yorumunuz için teşekkürler.delonas' Alıntı:Sorun ekran kartı kaynaklı olabilir kasanın içini açıp ekran kartını söküp içini temizlerseniz sorun çözülebilir fanlarada bir bakabilirsiniz kontrol amaçlı tozlanma çok mu diye?
Bilgisayarı 2 yıl önce bir siteden 1200 TL'ye almıştım. Birkaç parçası -psu'da dahil- made in china. Bundan sorun çıkabilir diye korkuyorum ayrıca psu'nun olduğu taraftan "rırırırırırı" sesi azda olsa geliyor.ugur.gozaydin' Alıntı:Ses bir donanımdan gelir fan vs. değilse genelde PSU 'dur buna sebep PSU modelinizi ve ne kadar zamandır kullanıdğınızı belirtirmisiniz.
ugur.gozaydin' Alıntı:O ses PSU 'nun FAN sesi de olabilir. Dikkatli dinleyin FAN 'mı değil mi, eğer FAN değilse PSU 'da bobinlerden birisi veya bir kaçı bitik durumda demektir sorun bu olabilir.