dosya gönderemiyumNasıl bir hata alıyorsun? Bunu bilmeden yardımcı olamayız kardeşim.
Attığın video da gene çözüm yollu olmadı mi? Peki kardeşim.dosya gönderemiyum
bu videoaki hatayı alıyorum
olmadı maalesefAttığın video da gene çözüm yollu olmadı mi? Peki kardeşim.
Güvenli moda sıfırlamayı denediniz mi?olmadı maalesef
Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlatınca Gelişmiş Başlatma Menüsü açılıyor.denemedim nasıl yapabilrm
güvenli modda kullanılkmaz diyorShift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlatınca Gelişmiş Başlatma Menüsü açılıyor.
Oradan Sorun Gider - Gelişmiş Seçenekler - Başlangıç Ayarları - Güvenli Mod’unu açın.
Bilgisayar güvenli moddayken sıfırlamayı tekrar deneyin.
Tamam, aynı yere gelip mavi ekran gelince Sorun Gider deyip Bu Bilgisayarı Sıfırla gibi bir seçenek olması lazım. Onu dener misin bir de lütfen? Buradan istersen Dosyalarımı sakla ya da Her şeyi kaldır seçeneğini seçebilirsin.güvenli modda kullanılkmaz diyor
her seçeneği denedim sıfırla kısmındaki hepsi aynı hataya yakın hatalar veriyorTamam, aynı yere gelip mavi ekran gelince Sorun Gider deyip Bu Bilgisayarı Sıfırla gibi bir seçenek olması lazım. Onu dener misin bir de lütfen? Buradan istersen Dosyalarımı sakla ya da Her şeyi kaldır seçeneğini seçebilirsin.
Bunu dener misin birde.
Normalde bu işlemler olması lazım kardeşim ama SSD veya HDD bozulduysa sıfırlaman ya da format atman biraz zor olabilir. Şunu bir de dener misin lütfen:her seçeneği denedim sıfırla kısmındaki hepsi aynı hataya yakın hatalar veriyor
chkdsk C: /f /r
hiçbir rapor vermedi resledim denetliyor dedi bitti açıldı direktNormalde bu işlemler olması lazım kardeşim ama SSD veya HDD bozulduysa sıfırlaman ya da format atman biraz zor olabilir. Şunu bir de dener misin lütfen:
Komut İstemini yönetici olarak çalıştır. Şu komutu yaz:
Kod:chkdsk C: /f /r
Bilgisayar yeniden başladığında otomatik bir tarama yapması lazım. Sonunda da sana ‘bozuk sektörler bulundu/düzeltildi’ gibi bir rapor verecek.
Anladım o zaman. CrystalDiskInfo adlı bir uygulama var, bunu indirip diskin sağlık durumunu bir kontrol eder misin lütfen? Orada sana ‘İyi, Güzel, Kötü’ gibi sağlık durumu gösterecek. Eğer ‘Kötü’ derse muhtemelen disk değişmeden format ya da sıfırlama çalışmaz. Bu durumda yeni bir SSD alman gerekir maalesef.hiçbir rapor vermedi resledim denetliyor dedi bitti açıldı direkt
yüzde 64 sağlık ile iyi gözükmekteAnladım o zaman. CrystalDiskInfo adlı bir uygulama var, bunu indirip diskin sağlık durumunu bir kontrol eder misin lütfen? Orada sana ‘İyi, Güzel, Kötü’ gibi sağlık durumu gösterecek. Eğer ‘Kötü’ derse muhtemelen disk değişmeden format ya da sıfırlama çalışmaz. Bu durumda yeni bir SSD alman gerekir maalesef.
%64 olması, diskin ömrünün yarısından fazlasının gittiği anlamına geliyor. Bu da artık yavaş yavaş bozuk dosyalar oluşturmaya başladığı demek. İleride tamamen gidebilir maalesef kardeşim. Özür dilerim ama aklıma da başka bir çözüm yolu gelmiyor.yüzde 64 sağlık ile iyi gözükmekte