Merhaba öncelikle bütçenizi belirtin, sonra windows sistem diskimi, edit için mi depolama için mi onu söyleyin, en son da HDD, SSD, M2 nwme SSD mi istiyorsunuz onu söyleyin.merhabalar ben monster nootbook abra a5 v15.2 kullanıyorum 1 tb lık ssd hard disk bakıyorum acaba uygun bir hard disk varmı bilgisayarıma uygun hard disk önerisi olan varmı acaba
merhabalar ben monster nootbook abra a5 v15.2 kullanıyorum 1 tb lık ssd hard disk bakıyorum acaba uygun bir hard disk varmı bilgisayarıma uygun hard disk önerisi olan varmı acaba
Bu giriş seviye sata ssd, kimisinde QLC nand kullanılıyor. Bu da şansa çıkarsa dayanıklılık konusunda iyi olmaz f/p olması için en azından kronik sorunu olmayan TLC nand kullanan parasına göre dram yani önbellek bulunduran ürünler daha iyi olur yunus, şahsım adıma konuşayım.![]()
Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet hocam attığın SSD daha mantıklı duruyorBu giriş seviye sata ssd, kimisinde QLC nand kullanılıyor. Bu da şansa çıkarsa dayanıklılık konusunda iyi olmaz f/p olması için en azından kronik sorunu olmayan TLC nand kullanan parasına göre dram yani önbellek bulunduran ürünler daha iyi olur yunus, şahsım adıma konuşayım.
Arkadaşta ki laptopta 2 adet m2 ssd yuvası var pcıe 3.0 hızında deniyor sitesinde, mesela dram bellekli olup o attığının fiyatına daha iyi olacak nwme m2 alabilir linkler ;
1 bizdehesaplı
2 n11
4 hızlı daha güvenilir ve performanslı olacaktır. İyi geceler.
Parası varsa tercih edebilir . Bizdenhesapli sitesi bursa dan yolluyormuş ve araştırmama göre sağlammış, sitesi biraz profesyonel durmuyor ama güvenemezse diye, N11 deki elmacık deprem bölgesinden satıcı, sanırım kioxia resmi satıcısı ünvanıda var oradan garanti alabilir.Evet hocam attığın SSD daha mantıklı duruyor
bütce 2000 en fazla olur depolama için istiyorum ssd istiyorumMerhaba öncelikle bütçenizi belirtin, sonra windows sistem diskimi, edit için mi depolama için mi onu söyleyin, en son da HDD, SSD, M2 nwme SSD mi istiyorsunuz onu söyleyin.
teşekürler buna bir bakacagımBu giriş seviye sata ssd, kimisinde QLC nand kullanılıyor. Bu da şansa çıkarsa dayanıklılık konusunda iyi olmaz f/p olması için en azından kronik sorunu olmayan TLC nand kullanan parasına göre dram yani önbellek bulunduran ürünler daha iyi olur yunus, şahsım adıma konuşayım.
Arkadaşta ki laptopta 2 adet m2 ssd yuvası var pcıe 3.0 hızında deniyor sitesinde, mesela dram bellekli olup o attığının fiyatına daha iyi olacak nwme m2 alabilir linkler ;
1 bizdehesaplı
2 n11
4 hızlı daha güvenilir ve performanslı olacaktır. İyi geceler.
bütce 2000 en fazla olur depolama için istiyorum ssd istiyorum
teşekürler buna bir bakacagım
benim bilgi sayarıma uyumlumu birde diyer üsteki ile arasında ne fark var bunun acaba![]()
Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.311,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com