Soru Bim Monster Kasa

efakgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7500f
Ekran Kartı
9060xt
1000022657.jpg

Arkadaşlar merhaba bir süredir hazır kasa almayı düşünüyorum fakat bütçe ayarlamaya çalıştıkça başka ihtiyaçlara gidiyor bugün bimde bunu gördüm peşin fiyatına 12 taksit olması ilgimi çekti anakart ve psu ve soğutucu bilgilerini bulamadım bu para verilir mi ya da başka yerden peşin fiyatına taksitli bulabilie miyim bilgi verebilirseniz sevinirim

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Ekli dosyayı görüntüle 44871
Arkadaşlar merhaba bir süredir hazır kasa almayı düşünüyorum fakat bütçe ayarlamaya çalıştıkça başka ihtiyaçlara gidiyor bugün bimde bunu gördüm peşin fiyatına 12 taksit olması ilgimi çekti anakart ve psu ve soğutucu bilgilerini bulamadım bu para verilir mi ya da başka yerden peşin fiyatına taksitli bulabilie miyim bilgi verebilirseniz sevinirim
Hocam gereksiz pahalı ve hakkında çok az bilgi var,10 taksitli gamegaraj sistemler var hb'de;
Bunun gibi sistemler ama 9060 xt olan varmı bilmiyorum.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
sitede maximum world bonus karta 12 taksit görünüyor
siz hangisini kullanacaksınız

ve aslında peşin alabilecek durumunuz olsa da 12 taksiti bir avantaj gördüğünüz için mi
yoksa peşin alma ihtimaliniz olmadığı için mi 12 taksite yanaştınız

KS

efakgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sitede maximum world bonus karta 12 taksit görünüyor
siz hangisini kullanacaksınız

ve aslında peşin alabilecek durumunuz olsa da 12 taksiti bir avantaj gördüğünüz için mi
yoksa peşin alma ihtimaliniz olmadığı için mi 12 taksite yanaştınız
peşin alma ihtimalim var ama 20 30k nakitim var 50k lara çıkartamıyorum bütçeyi başka ihtiyaçlara gidiyo sürekli vade farksız taksit olurda çok daha iyi benim için bütçe için uğraşmadan alabilirim

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
peşin alma ihtimalim var ama 20 30k nakitim var 50k lara çıkartamıyorum bütçeyi başka ihtiyaçlara gidiyo sürekli vade farksız taksit olurda çok daha iyi benim için bütçe için uğraşmadan alabilirim
Hangi kredi kartını kullanacaksiniz

KS

efakgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Siz hangi kartı kullanacaksiniz
ilk defa kasa işine giriyorun çok bi bilgim yok fiyat performans güzel bir şey olsun istiyorum forumda 9060xt oyun için daha iyi deniyodu

aslında bunu almayı düşünüyodum anakartı yükseltip ama taksite vade farkını görünce alamadım her gün fiyatı yükseldi zaten

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
ilk defa kasa işine giriyorun çok bi bilgim yok fiyat performans güzel bir şey olsun istiyorum forumda 9060xt oyun için daha iyi deniyodu

aslında bunu almayı düşünüyodum anakartı yükseltip ama taksite vade farkını görünce alamadım her gün fiyatı yükseldi zaten
Hocam taksitle almak istediğiniz kredi kartınız nedir

KS

efakgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
bonusu ayarlayabilirim belki ama almayı düşünmüyorum artık bu sistemi olumsuz yorumlardan sonra başka taksitle alabileceğim sistemlere bakacağım
ben de alternatif oluşturmaya çalışıyorum ama
12 taksitte her yerden faiz yersin

çoğunlukla 6 taksit

hepsiburadada hepsiburada premium world carda 9 taksit var

amazonda maximum ve kuveyte 9 taksit var

tek tek toplasak
uygun fiyatlı hazır sistem kadar ucuz olmaz belki ama

işte misal maximum olsa idi 9 taksit alsan çok uygun fiyat olmasa da 9 taksitten dolayı biraz daha kabul edilebilir olurdu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri