Bios açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emircihan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar bugün yeni anakart ve işlemci almıştım onları taktım ilk başlarda bi sorun oldu açılmadı falana hallettim onu açılırken biosa falan girdim bi kaç kere ama şuan ne yaparsam yapiyım biosta görüntü gelmiyor sinyal yok hatası veriyor monitör bir sürü farklı yoldan biosa girdim ama hepsinde aynı normalde bilgisayarı açma tuşuna bastığımda monitör aktif oluyodu markanın logosu falan çıkıyodu sonra windows açılıyodu şuan windows açılana kadar monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ayrıca 1 tane m2 ssd 2 tanede 1tb harddisk kullanıyorum bilgisayar harddiskleride algılamıyor güç var harddiskte çalışıyo falan bilgisarda hiç gözükmüyo diskparttan falanda baktım hiç gözükmüyo anakartın kutusundan çıkan yeni kablolarla taktım kablolarda yeni sorun nerde bilmiyorum. Disklre biostan bakıcaktım fakat dediğim gibi biosada giremiyorum. Aldığım parçalar: Aorus b450 m ve amd ryzen 5 1600 af

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Merhaba öncelikle Hoşgeldiniz. Soruna bakacak olursak ufak bir araştırma yaptım. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olduğu ile alakalı bir kaç yazıya denk geldim. DDU ile ekran kartı yazılımını kaldırıp. Güncel halin temiz bir şekilde kurulum yaparak dener misiniz ? 

Bazı kaynaklarda da sorunun görüntüyü ileten kablodan kaynaklı olabileceğide yer alıyor hocam. Bu dediklerimi bir deneyin. Geri dönüş sağlayın bir çözüm yolu buluruz yine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri