Bios Güncellemesi Siyah Ekran

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Msi Center dan bios güncellemesini yükleyeyim dedim bi 5 dakikadir bu ekranda enter space esc işlemiyor lütfen yardım
image.jpg

Yardım lütfen

Son düzenleme:
KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Upppp

Arkadaşlar kapatıp açabilir miyimonu söyleyin yardım lazım

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba bios güncelleme durumlarında bile kimse kolay kolay yazmak istemez, siz de birde siyah ekranda kalmış, bir sürü kişinin olduğu ortamda sessizlikle cırcır böceği sesini hayal edin, kimse aç kapa demez ama bios güncellemesi 5 dakika sürmez ve konuya bakınca 25 dakika da öyle geçmiş. Eğer hâlâ aynı durumdaysa yeniden başlatmaktan başka çareniz yok.

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Merhaba bios güncelleme durumlarında bile kimse kolay kolay yazmak istemez, siz de birde siyah ekranda kalmış, bir sürü kişinin olduğu ortamda sessizlikle cırcır böceği sesini hayal edin, kimse aç kapa demez ama bios güncellemesi 5 dakika sürmez ve konuya bakınca 25 dakika da öyle geçmiş. Eğer hâlâ aynı durumdaysa yeniden başlatmaktan başka çareniz yok.
Yeniden başlattık oldu sağolun

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Sorun yoksa güzel sevindim, siz bios güncellerken flaş bellekle bios ekranından yapın daha sağlıklı sonuç verir, iyi geceler.
aynen en temizi budur bunda bile çökme yada elekrik kesintisi olduğunda anakart gerçekten kafayı yiyor ve bazen açılmıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri