BIOS GÜNCELLEMESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ManeVra41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ASUS M5A78L-M LX3 anakartım var ve bios sürümü eski olarak gosteriyor. İnternetten biraz araştırdım ve revizyon diye birşey varmış açıkçası ne olduğunu pek anlamadım. Yani en son sürüm BIOS güncellemesini indirip kursam bir sıkıntı çıkarmı yoksa mevcut sürümden sonra gelen güncellememeleri tek tek kurmalımıyım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sizin anakartınızın revizyonları mevcut değil. M5A78L-M LX3 tek model var. Revizyon şu demek oluyor aynı anakartın birkaç sorun iyileştirmesi bir şeylerin eklemesi gibi şeylerin aynı anakart üzerinde uygulanıp yeni versiyon olarak piyasaya sürülmüş modelleri. Sizin anakart tek model revizyonu yok görünüyor. Yani verdiğim bağlantıdan uygun BIOS dosyasını indirip kurabilirsiniz.

KS

ManeVra41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sizin anakartınızın revizyonları mevcut değil. M5A78L-M LX3 tek model var. Revizyon şu demek oluyor aynı anakartın birkaç sorun iyileştirmesi bir şeylerin eklemesi gibi şeylerin aynı anakart üzerinde uygulanıp yeni versiyon olarak piyasaya sürülmüş modelleri. Sizin anakart tek model revizyonu yok görünüyor. Yani verdiğim bağlantıdan uygun BIOS dosyasını indirip kurabilirsiniz.
teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri