- Tepki
- 6
F1 e bastım biostan ram mhz ayarladım 3 5 dk dır ekran böyleBiosu güncelledim güncelleme bittiği an bu american megatrends li bi sayfa geldi ne yapmalıyım
Hocam bir mesaj daha attım onada bakar mısınızF1 tuşuna basıp BIOS 'a girin ve ayarlarınızı yapın. Örnek olarak XMP ayarı aktif etme gibi. F10 ile kaydedip çıkın bu kadar.
Yorumu güncelledim o mesajdan sonra.Hocam bir mesaj daha attım onada bakar mısınız
Hocam güncellemeden sonra dire f1 bastım biosa girdim ram mhz yükselttim 5 dk dır ekran böyle ne yapmalıyımYorumu güncelledim o mesajdan sonra.
Reset atın kasaya.Hocam güncellemeden sonra dire f1 bastım biosa girdim ram mhz yükselttim 5 dk dır ekran böyle ne yapmalıyım
Hocam allah razı olsun korkudan kafayı yiycektim ana kart öldü diyeReset atın kasaya.
Anakarta 2 işlem bozar, birisi BIOS güncellerken müdahale ederseniz sıkıntıya sokarsınız ve diğeri OC yaparsınız ama voltajı ve frekansları abartırsınız o durumda da anakart bozulabilir. XMP ile anakarta bir zarar veremezsiniz.Hocam allah razı olsun korkudan kafayı yiycektim ana kart öldü diye