Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asus rog strix b760 g gaming wifi d4 anakartım var ama bir türlü bios pilini bulamıyorum dostlar lütfen bana bi yardım edin kafayı yedirtcek bana yoksa
Bununla birlikte, keskin gözlü izleyiciler anakartta yerleşik bir CMOS pilinin bulunmadığını fark etmiş olabilir; CMOS pili, anakart kılavuzundaki yerleşim şemasına göre, aslında entegre G/Ç koruma kapağının altında bulunur ve bir Anakart kılavuzunda yukarıda gösterilen çizimde belirtildiği gibi iki pimli stil tipi pil. Yani gelecekte pil bittiğinde CMOS pilini değiştirmek için G/Ç koruma kapağını sökmeniz gerekecek ki bu da pek ideal değil.
Vereceğim kaynak sayfasında ayrıca bir video var. Sekizinci dakikadan sonrasına dikkat.
The ROG STRIX B760-G GAMING WIFI D4 is a good-looking and full-fledged Intel B760 motherboard that is perfect for white micro ATX Intel 14th Gen PC builds.